Blog personal - Mihai Grigorescu | Accesoriile de birotica
15676
post-template-default,single,single-post,postid-15676,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Accesoriile de birotica

De luna aceasta, in magazinele de birotica veti regasi o noua linie de produse din categoria tehnica de birou – este vorba despre aparatele cu ajutorul carora se pot verifica autenticitatea bancnotelor, cardurilor, pasapoartelor…Avand un design atractiv si create din materiale de calitate, cei interesati pot opta intre mai multe modele si dimensiuni de testere de bancnote. Sunt destinate in general spre a fi utilizate in banci, case de schimb valutar etc. Un avantaj foarte important: unele dintre aceste produse sunt portabile, adica se pot utiliza in locuri in care nu exista sursa de electricitate, ca de exemplu in avion sau in automobil. De asemenea, cateva dintre testere sunt prevazute cu scut de protectie a ochilor operatorului, precum si a mediului fata de razele UV. In magazinul online, sunt disponibile spre vanzare si lampile potrivite pentru testerele de bancnote.

In acelasi capitol, veti descoperi si stiloul pentru securizare. Ideal pentru securizarea lucrurilor personale, documente sau obiecte de inventar (tusul acestuia este permanent si vizibil numai la lumina UV), acest produs se poate cmanda online sau telefonic, la un pret foarte avantajos.

Echipa de vanzari este la dispozitia utilizatorilor cu toate informatiile necesare achizitionarii articolelor de birotica si papetarie.