Blog personal - Mihai Grigorescu | Agricultura, domeniu pentru oamenii intreprinzatori
16244
post-template-default,single,single-post,postid-16244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Motocultor de gradina

Agricultura, domeniu pentru oamenii intreprinzatori

Daca anumiti oameni exceleaza in alte domenii ale industriei cu siguranta succesul lor apartine si unor fenomene exteriore de care probabil nu sunteti constient la momentul de fata.

In cazul in care vrem sa raportam aceste lucruri la ramura agriculturii putem gasi multe asemenari, mai ales daca aducem in discutie niste elemente ce au la baza profitul sau productia.

Stiai ca exista utilaje agricole pentru cultivarea gradinii care pot propune niste costuri de productie ceva mai mici, iar timpul de asteptare poate fi vizibil scazut?

Ori de cate ori dorim sa lucram o bucata de teren arabil stim de la sine ca orice plantatie necesita anumite proceduri de ordin agricol foarte amanuntite, iar in acest moment angajarea unui personal uman extins nu este de departe o solutie.

Astfel ajungem sa cunoastem faptul ca orice proprietate unde exista teren arabil are nevoie de un motocultor, a caror performante sa fie ceva mai extinse.

Pot diferite motocultoare profesionale sa asigure niste performante in exploatare ceva mai extinse?

Daca ne raportam la motocultivatoare pentru gradina care sunt concepute pentru suprafetele extinse, putem spune ca atat posibilitatea atasarii diferitelor accesorii, cat si lungimile in exploatare sunt de departe argumente care sa ne determine sa le alegem.

Stiai ca o suprafata de pamant de peste 1000 metri patrati poate fi explotata in doar cateva ore?

Daca in trecut oamenii cautau cu precadere munca manuala deoarece tehnologia nu propunea modele competente de utilaje, in acest moment nu numai ca un motocultor poate veni cu adevarat in ajutorul nostru, dar poate face treaba de unul singur cu un minimum de efort din partea noastra.

Stiai ca majoritatea acestor masinarii sunt dotate cu roti ce au profil agricol, astfel incat transportarea lor sa nu reprezinte o corvoada?

Deseori o astfel de masinarie propune o greutate putin peste 100kg, iar pentru un om de rand ar putea fi prea mult pentru a o transporta.

Aceste roti pe langa faptul ca propun o flexibilitate mai mare, se pot adapta oricarui tip de sol, iar in adaos exista si niste manere flexibile care sa ne ajute sa fixam cu usurinta utilajul la nivelul solului.

Mai mult, odata achizitionat un pachet cu un motocultor profesionist in acest moment, dispunem si de un ulei premium sau diferite accesorii agricole oferite de producator drept cadou pentru rasplatirea fidelitatii si increderii avute intr-un anume model.