Blog personal - Mihai Grigorescu | Alegerea solutiei optime de supraveghere, cheia sigurantei noastre
15977
post-template-default,single,single-post,postid-15977,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
O camera de monitorizare video

Alegerea solutiei optime de supraveghere, cheia sigurantei noastre

Indiferent unde ne aflam sau ce actiune dorim sa intreprindem ne raportam in primul rand la securitatea noastra.

Banii, masina sau casa noastra cu siguranta sunt lucruri la care tinem foarte mult si nu dorim sa avem parte de surprize, in cazul in care am fi talhariti sau vandalizati. In secolul in care traim pare ca infractiunea se savarseste in cantitati tot mai mari, iar consecintele nu par a fi suficiente pentru oamenii care savarsesc aceste infractiuni, acestia trecand din cate se pare de orice bariera le sta in cale.

Atat patronii de firme, cat si proprietarii de case incep sa fie tot mai alerti, securitatea reprezentand o prioritate tot mai mare. In cazul acesta, atentia trebuie sa ne-o orientam spre camera de supraveghere – un dispozitiv care cauta sa contrazica proverbul ”hotul neprins negustor cinstit”.

Acest dispozitiv inteligent are menirea sa monitorizeze toata activitatea dintr-o anumita incapere pe distante mari sau mici indiferent de perioada din zi, astfel incat tu sa stai linstit indiferent unde te afli.

Tehnologia acestor camere de supraveghere este una foarte avansata, iar daca esti conectat la internet si la un dispozitiv de tip deskop vei vedea tot ceea ce se intampla.

Majoritatea oamenilor sunt foarte interesati de acesta camera de supraveghere IP, care sunt capabile cu ajutorul internetului sa iti ofere imagini in timp real cu toata activitatea si traficul de oameni ce sunt prezenti intr-o anumita incapere.

Ce te faci insa ca aceste camere IP au mai multe intrebuintari?

Ele pot fi folosite atat in intersectii, cat si in casele oamenilor, in magazine, sau in depozite de mare anvergura, iar proprietatile optice pe care le au cum ar fi rezolutia si infrarosul iti pot promite imagini clare, precise, cu toata actiunea ce are loc peste zi sau peste noapte. In functie de acest lucru poti opta spre urmatoarele tipuri de camera Ip: speed dome, wireless sau ANPR.

Firmele de la care putem achizitiona astfel de camere pot fi gasite cu usurinta in mediul online, iar pretul de pornire al unei camere incepe de la 150 lei, iar un set cu tehnologie avansata poate ajunge chiar si la 4000 lei!

O alta intrebare pe care ne-o punem este cum efectuam montajul acestora?

Exista personal specializat care face montaj camere supraveghere si doar acesta poate efectua operatiunea conform legii, deoarece dispune de o licenta speciala pentru asta.

Tot ce avem de facut este sa plasam camerele in cele mai bune unghiuri posibile, iar de sistemul de prindere si de montajul firelor, a serverului sau a altor elemente legate de retelistica se vor ocupa ei asa ca fii fara grija!