Blog personal - Mihai Grigorescu | Android pe Nokia?
15386
post-template-default,single,single-post,postid-15386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Android pe Nokia?

Am auzit cu totii despre parteneriatul Nokia – Microsoft… parteneriat care se spune ca va fi salvarea de la o moarte sigura a celor de la Nokia.

Daca ma intrebati pe mine personal nu cred ca va fi asa. Nokia este pe moarte, Windows Phone 7 inca nu are suficienti adepti, IOS si Android conduc detasat in topul sistemelor de operare… o s fie greu pentru Nokia sa revina pe linia de plutire.

Si cu toate astea am dat peste urmatoarele poze pe engadget.com

Se pare ca Nokia cocheteaza oarecum si cu Android… departe de ochii lumii. Imaginea provine de la acelasi chinez care in luna mai a prezentat o imagine de prototip Nokia Windows Phone: Marea Ray. Se pare ca acesta are acces la ceva informatii din interior.

Ar fi senzational ca Nokia sa scoata un telefon care sa poata fi cumparat la alegere atat cu Android cat si cu Windows pe el. Atunci cred ca Nokia ar rupe gura targului, insa cunoscand politica firmei ma indoiesc ca asa ceva ar fi posibil.