imobiliare

Anunturi imobiliare pentru cei care vor sa economiseasca timp

A trecut demult vremea in care o casa se cauta luand ziarul si incercuind anunturi, apoi telefonand in diferite locuri pentru a afla detalii, multe, care nu au fost cuprinse in cuvintele standard ale anuntului.
Acum, indiferent ca vrei sa iti gasesti o lucuinta in cre stai cu chirie, sa o vinzi pe a ta sau sa te muti in coltul de rai pe care sa poti, in sfarsit sa il numestei acasa, lucrurile se petrec mult mai usor.
Imi povestea despre asta o prietena care tocmai a devenit proprietara cu acte, beneficiind de minunatul program Prima Casa, fara de care poate ca nu si-ar fi permis prea curand sa treaca de la statutul de chirias catre cel de stapan pe cei patru pereti personali. De la ea stiu ca ofertele acum se cauta on line si in acest fel excluzi neplacuta situatie de a trebui sa stai de vorba cu mai multi oameni, unul mai prietenos, altul mai morocanos, dupa cum s-a trezit fiecare in dimineata aceea, sa le ceri detalii, fotografii si ramai cu gustul acela amar ca nu ai inteles chiar totul si poate ca ti-au scapat amanunte esentiale.
Internetul ofera avantajul minunat ca iti pune la dispozitie anunturile detaliate, fara un numar de cuvinte standard, ci detaliate atent si la fiecare dintre ele gasesti cu usurinta zona si toate facilitatile pe care proprietatea respectiva le are. Vezi din fotografii cum este impartita, cat este de luminoasa si daca ti se potriveste.
Cred foarte mult in povestea asta cu potrivirea. Intre un om si o casa relatia este maimult decat un numae pe un act de proprietate, trebuie sa existe o potrivire, sentimentul acela ca ai gasit locul tau, care te reprezinta, cel in care iti incarci cel mai bine bateriile.
Tot de la prietena de care va spuneam stiu ca cele mai avantajoase anunturi imobiliare pe care le-a gasit au fost pe imobilio.ro si ca s-a autofelicitat dupa ce a inchieta tranzactia ca a apelat la profesionisti, in loc sa umble de una singura. A economisit in acest fel timp foarte mult si a avut ocazia sa examineze, chiar de acasa, toate ofertele pe indelete, in asa fel incat in clipa in care s-a dus la o vizionare, isi facuse deja o idee foarte clara despre ceea ce urma sa ii ofere proprietatea respectiva. Daca veti cauta de exemplu vanzare apartament 2 camere, veti vedea ca sunt o multime de oferte, in toate zonele, fie in oras, fie in afara lui, asa icnat veti avea de unde sa alegeti, cu siguranta.