Blog personal - Mihai Grigorescu | Apple a inventat dreptunghiul cu touch ?!
15384
post-template-default,single,single-post,postid-15384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Apple a inventat dreptunghiul cu touch ?!

Citesc destul de multe articole referitoare la industria smartphone-urilor, review-uri, lansari, etc. pe bloguri, forumuri sau situri nisate pe IT&C. Insa nu mai suport “fanBOII” diverselor telefoane si in special pe cei de la Iphone. Prima lor replica este: ” Ah… ce copie Iphone “, sau ” Alt Iphone wannabe killer “, etc.

M-am saturat! Totul se invarte in jurul la Iphone, totul seamana cu Iphone, totul se misca mai prost ca un Iphone, e mai urat ca un Iphone, e mai crappy, mai nasol, copie, chinezarism , etc. Daca nu ai Iphone esti pielea P**I.
Ei bine Apple au meritul lor, au un marketing senzational, produse care arata bine, si care per total sunt bune. Dar nu ! Steve Jobs nu este un Dumnezeu, un guru, si tot ce iese din mainile lui nu este aur!
Nu am nimic cu omul, mai ales ca este destul de grav bolnav saracul si ii urez insanatosire grabnica ( sa dea Dumnezeu sa scape), am cu ceea ce reprezinta, cu inrobirea imaginatiei a milioane de adepti.
Scoate-ti-va ochelarii de cal de pe ochi: Apple NU a inventat dreptunghiul cu touch! Au fost si vor mai fi alte smartphone-uri bune pe piata.

Pentru cei care inteleg limba engleza: (sursa answers.com)

The first touchscreen phone was the IBM Simon, launched in 1992. During this decade the popular iPaq (not made by Apple by the way) was launched with touchscreens and optional phone attachments. HTC, the leader in touchscreen phones up until the iPhone and makers of phones like the Nexus One launched their first touchscreen phone, the HTC Wallaby aka XDA in 2002. Apple did actually make a concept for a touchscreen phone (not a mobile, a regular landline phone) way back in 1984!