Blog personal - Mihai Grigorescu | Autocritica/Analiza de bloger
15365
post-template-default,single,single-post,postid-15365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Autocritica/Analiza de bloger

Mai multe persoane mi-au spus ca nu am content, adica un blog ar trebui sa fie mai mult decat  niste articole scrise de altii si comentate/analizate scurt de mine, 2 filmulete, un banc, etc.Si asa este.

Imi place sa scriu scurt, nu am rabdare sa ma lungesc cu textul, si gresesc prin faptul ca trag concluziile prea repede, nelasand cititorului posibilitatea sa vina si el cu o concluzie la articolul meu.

Nu am nici foarte mult timp in ultima perioada astfel incat sa stau sa dezvolt ideeile, sa fac o sapatura mai ampla pe net despre subiect.

Mie imi place de Zoso pentru ca el cu articolele lui mici scrise expeditiv a reusit sa isi creeze o comunitate asa mare, nu imi place insa ca e ingamfat… dar asta e omul si nu o sa il schimbe  3 gigei care il injura sau il critica pe blogurile lor. Da… Zoso se citeste repede, are informatii de lastminute ( as fi curios sa stiu cum isi selecteaza subiectele, si cum se documenteaza – poate o sa am vreodata ocazia sa ii rapesc nitel timp la o bere, dar sunt mici sansele), e coerent, si foarte “sharp”.

Pe de alta parte imi place foarte mult si chinezu pentru ca are un stil de scris clar, inteligent, este mai putin plin de el, desi isi stie bine valoarea, articolele in sine exprima mult. Nu cred ca pot scrie in genul lui.

Imi mai plac foarte mult Arhi, Piticu, Visurat… care se pozitioneaza undeva intre stilul lui zoso si cel al lui chinezu.

Si mai sunt si altii pe care nu o sa stau sa ii insir, ii stiti cu totii… ei sunt vedetele blogosferei romanesti ( si o spun cu admiratie)

Vreau sa ma dezvolt, sa imi dezvolt stilul de scris. Nu activitatea o sa fie problema, problema este la continut.

Astept sfaturi de la voi putinii mei cititori