B&B (Becali&Basescu)

Basescu il minte, Becali il crede si ii este recunoscator. Cam asa e mica copilarie pe care o joaca cei 2, la realitatea Becali a spus ca ii este recunoscator lui Basescu pentru ca atunci cand a fost reales putea sa il striveasca si nu a facut-o, deasemenea ii este recunoscator pentru semnul de “respect” pe care la vazut prin trimiterea lui Videanu la el ca sa ii transmita minciunica de la Basescu. Base i-a zis nu eu te-am bagat la zdup, iar Becali incepe sa dea din codita ca un caine flamand si zice: bine nene daca e asa eu te respect toata viata, ca puteai sa imi faci bucata.

Toate bune si frumoase dar nu miroase oare nimic urat aici? pai sa vedem. In primul rand daca Basescu nu l-a strivit pe Becali dupa ce a fost reales inseamna ca a tainuit niste fapte care terbuiau sanctionate, Becali practic se recunoaste vinovat prin informatiile aduse de el . Varianta a 2-a e ca Dictachiorul Basescu putea sa il bage la zdup pentru lucruri pe care nu le-a comis Becali, adica sa fie un tiran nemilos care are detinuti politici, in cazul acesta Becali ii este recunoscator ca nu este unul din ei, oops.. care ei?, cati or fii si care or fii daca este asa?

Una alta nu prea conteaza ce se vede de la o posta e ca Becali se recunoaste vinovat si ii multumeste lui Basescu ca il acopera, oricum Basescu prin Videanu ii transmite lui becali ca vrea un mandat de pace. Normal ca vrea un mandat de pace si asa ii tremura chilotii de frica ca i-se termina mandatul si o sa aiba o caruta de probleme cu toti pe care i-a tras in teapa..  ps: sper sa cititi adevarul online si sa vedeti telegramele wikileaks difuzate in ziar sunt multe lucruri interesante care fac ca tot acest circ politic sa fie un adevarat show politic, sper si cred ca sper degeaba ca odata si odata sa se termine aceasta mascarada cu aceiasi actori prosti.