Best Studios prezente la evenimente

Best Studios participa la cele mai importante evenimente din industria de videochat

Industria de videochat este destul de dezvoltata in Romania in general si in Bucuresti in special. Best Studios reprezinta un studio de top in capitala prin profesionalismul cu care isi trateaza modelele, prin confidentilatatea pe care o pune la dispozitia angajatelor si mai ales prin performantele cu care se mandresc modelele Best.

Best Studios participa la numeroase evenimente din industria de videochat care au loc in tara si in strainatate.

Best Studios se pozitioneaza ca un studio de videochat profesionist, in topul acestei industrii, si datorita felului in care a stiut sa isi construiasca un nume rasunator in aceasta industrie. Iar  participarea la evenimentele relationate cu industria de videochat este cea care face diferenta intre anonimat si celebritate in acest domeniu.

Nu numai ca Best Studios a participat de-a lungul timpului si participa in prezent la cele mai importante evenimente din industria de videochat, insa studioul a primit de-a lungul timpului si numeroase premii.

La ce evenimente importante a participat pana acum Best Studios, facandu-si astfel un renume in randul studiourilor de top din Romania?

Unique Penelope

Recent, Best Studios a participat la inceputul lunii iunie la evenimentul AW Summit, in cadrul caruia a obtinut si doua premii ravnite, pe merit: Best Studio Training System si Most Professional Live-Cam Studio. Modelele Best Studio au impresionat audienta la acest eveniment, purtand rochii elegante si aurii, completate de cristalele Swarovski. Summitul a avut loc in perioada 4-7 iunie 2018 la Mamaia, un loc cat se poate de potrivit pentru un astfel de eveniment prin felul in care surprinde spiritul passional si tanar al verii.

De asemenea, la sfarsitul lunii mai a acestui an, Best Studios a participat la Bucharest Summit, atat la seminariile interesante ce aduc o noua lumina felului in care percepe publicul larg industria de videochat, cat si la petrecerile incantatoare sustinute in cadrul acestui Summit. In cadrul conferintelor, anumite aspecte au fost dezbatute si de catre managerul operational al studioului, Maria.

La mijlocul lunii mai a acestui an, modelele Best Studios au participat, in Budapesta, la un training specializat organizat de echipa Live Jasmin.

In martie 2018, Best Studios a participat la un summit sustinut in Portugalia, in Lisabona, un eveniment destul de important din punct de vedere profesional.

Tot in martie 2018, in cadrul galei LiveCamAwards.com, Best Studio a participat si a castigat de asemenea premiul Best Live Cam, o distinctie importanta pentru studio.

La sfarsitul lunii februarie a acestui an, modelele si echipa manageriala Best Studios au avut motiv sa sarbatoreasca, intrucat au obtinut trofee foarte importante in cadrul summit-ului Lalexpo ce a avut loc in Columbia, si anume: Most Succesful Manager Trainer, Most Innovative Manager, Most Professional CEO, Most Creative Operational Manager, Most Efficient Head Trainer si Most Reliable Manager. Desi aceste premii au fost obtinute de catre echipa de conducere, ele reflecta intr-o oarecare masura si responsabilitatrea si profesionalismul modelelor din echipa Best.

Toate aceste evenimente la care participa Best Studios reflecta profesionalismul echipei care conduce studioul, dar si a modelelor de videochat care colaboreaza cu acest studio profesionist din Bucuresti.

Sursa foto – Site-ul Oficial Best Studios