Blog personal - Mihai Grigorescu | Blair, o comunitate pentru femei cum multe tari ar vrea sa aiba
16033
post-template-default,single,single-post,postid-16033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Blair, o comunitate pentru femei cum multe tari ar vrea sa aiba

Multe doamne si domnisoare ne spun in interventiile lor pe forumurile de specialitate ca publicatiile autohtone limiteaza orizonturile gandirii si ne fac sa fim copiile fidele starurilor de la noi din tara. Propaganda hainelor de firma si tinutelor extravagante este la mare cautare, lucru pentru care se declara nemultumite.

Oare moda feminina sa se remarce doar prin scoruri ridicate la hainte, lux si firme consacrate? Noi credem ca nu si iti propunem sa te orientezi spre ceva atat economic cat si placut ochiilor. Un forum pentru femei capabil sa iti induca principii corecte in ceea ce priveste vestimentatia, eleganta si frumusetea corporala nu este usor de gasit, dar noi venim si iti propunem o solutie care are grija ca tu sa nu ai parte de regrete.

sfaturi de modaRevista Blair are grija ca tu sa fii tinuta la curent, oferindu-ti cele mai noutati din moda si frumusete, venind cu solutii chiar si de la prezentari de moda! Poate aceste lucruri te fac sa te gandesti ca vei da din buzunar bani grei pentru a achizitiona astfel de tinute, insa nu este asa, iar pe acest portal online Blair te vei convinge de acest lucru.

Accesand site-ul vei vedea ca, moda este bine pusa la punct in functie de sezon si indiferent de preferinte la haine, fie ca le porti mai mari si mai vaporoase, fie pe corp cu mult lycra, gasesti informatii in revista Blair despre toate aceste aspecte si cand sunt recomandate a fi purtate. Mai mult si doamnele in varsta pot opta pentru pantaloni vaporosi, utili pentru treburile casnice, indiferent de inaltime si marimi.

Dar ceea ce face de departe deliciul acestui site, pe langa functia de noutate avuta, dar si de perspectivele valoroase pe care le da in materie de moda si frumusete este politica sa, care se deosebeste prin doua lucruri. In primul rand valoarea hainelor exprimata in valuta este convertita in lei pentru a vedea care sunt costurile cosului nostru de cumparaturi electronic, pentru a ne face socotelile de rigoare.

Doamnele si domnisoarele trebuie cu siguranta sa se orienteze spre acest portal modern, capabil sa aduca perspective si idei inovative, care sa le scoata din propaganda locala si trendurile actuale romanesti, lucru pentru care vor multumi cu siguranta mai tarziu.