Blog personal - Mihai Grigorescu | Cadouri interesante
15687
post-template-default,single,single-post,postid-15687,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Cadouri interesante

Craciunita voastra a fost cuminte anul acesta? Vine oare mos craciun pe la ea, sau va rata oprirea si va merge mai departe? Numai voi ati putea sti, insa eu sunt de parere ca mai mult ca sigur, mosul va veni. Sunt sigur ca va iubiti consoarta si craciunul acesta, va fi mai frumos decat toate celelalte craciunuri petrecute impreuna pana acum. Si asta numai si numai pentru ca o iubiti din ce in ce mai mult cu fiecare an care trece.

Si ca tot veni vorba de craciunite, sau sa le spunem neveste si prietene sa nu derutam, eu spun ca de craciun, cel mai incitant ar fi sa faceti cadouri lenjerie intima impreuna cu un costum de craciunita. Nu stiu insa daca toate femeile ar accepta asa ceva, insa stiu un lucru: cine nu e deacord cu astfel de cadouri, mai mult ca sigur nu stie ce pierde. De aceea m-am gandit sa fac aceasta recomandare pentru barbatii care vor un craciun special alaturi de fiinta pe care o iubesc, respecta, adora chiar.

Pentru barbatii care nu vor sa uite toata viata lor noptile de craciun din acest an. Certitudinea ca ne intalnim si la anul cu aceleasi momente frumoase, in aceeasi formatie, nu o avem niciunul dintre noi asa ca singurul lucru pe care il putem face, este sa ne bucuram acum, aici, de acest craciun. Barbatilor, dati buzna in magazine si alegeti cel mai frumos, catifelat, pufos, moale la atingere, colorat costum si dupa serile de craciun, nu veti regreta ca mi-ati ascultat sfatul.