Blog personal - Mihai Grigorescu | Cand celebritatile nu par la fel ca la televizor
16323
post-template-default,single,single-post,postid-16323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Cand celebritatile nu par la fel ca la televizor

– Totuşi, nu pari aşa rigid ca la televizor, nu eşti la fel de încrâncenat şi categoric nu mi-ai spus niciun cuvânt despre Băsescu.

– Păi, am venit pentru altceva aici, nu? Asta nu înseamnă că nu vreau să-l bat pe cap de porc sau că pe domnul Băsescu nu-mi doresc să-l văd la mititica. Ce crezi, că dacă tac asta înseamnă că nu mai gândesc?

– Da, ai dreptate, am venit pentru altceva. M-ai lămurit, ţi-am aflat secretul şi poate într-o zi vin cu tine la alergat în Titan.

– Perfect, dar trebuie să ţii pasul. Nu stau să te adun de pe drum, spune râzând.

– Stai liniştit, în cel mai rău caz, mă agăţ cu o sfoară de tine şi mă tragi… Ne descurcăm noi. Îţi mulţumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat şi sper să ne mai vedem în viitorul cel mai apropiat.

– Pentru puţin. Plăcerea a fost de partea mea. Ba chiar mai mult, mi-a făcut plăcere să vorbesc şi despre altceva decât despre politică sau tâmpenii de acest gen.

Ne-am ridicat, am păşit împreună spre ieşire, am mai schimbat o vorbă sau două, am mai râs, totul a decurs aşa cum mă aşteptam. Sper ca următoarea întâlnire să fie curând şi să nu mai fiu nevoit să am cravată, sacou şi pantofi. O să am grijă săfiu în adidaţi şi pantaloni scurţi. Deja mă pregătesc pentru alergare.