Blog personal - Mihai Grigorescu | Cand putem sa facem rabat de la calitate?
16116
post-template-default,single,single-post,postid-16116,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Scaun auto

Cand putem sa facem rabat de la calitate?

Economisirea este o problema care ne preocupa pe toti. In fiecare zi aud in jurul meu discutii legate de preturi, oferte ale marilor magazine si oportunitati de toate tipurile. Toata lumea incearca sa puna un ban deoparte sau sa ii gestioneze cat mai bine pe cei care ii are. Numai ca, in conditiile in care preturile cresc constant, iar salariile raman pe loc, nivelul de trai scade orice ai face, iar noi ne aflam in postura de a gasi mereu alte si alte metode de gestionare cat mai eficienta, ca sa nu fim nevoiti sa ne imprumutam, sau macar sa o facem intr-o masura rezonabila.

Citeam la un moment dat un articol in care autoarea spunea ca daca o familie nu reuseste sa puna deoparte macar 5% din venitul lunar, in clipa in care va interveni o criza, o situatie neasteptata, se va destabiliza automat. Un exemplu de asemenea situatie o reprezinta decizia autoritatilor de a impune folosirea scaunelor auto pentru copii. Practic, daca nu stiati, din luna februarie legislatia prevede ca transportul copiilor în autoturisme sa se faca numai in dispozitive speciale, adica in scaune pentru copii sau inaltatoare.