drujba Husqvarna

Cat de bune sunt drujbele Husqvarna?

Nu e nevoie de cine stie ce echipament ca sa intretii o gradina sau o mica plantatie, dar sigur ai nevoie de o unealta care devine indispensabila daca discutia asta face referire la o gradina in care sunt plantati copaci cu diametre foarte mari – drujba.

Fiecare casa din mediul rural are copaci si in fiecare dintre acele gradini a fost nevoie cel putin o data de un drujbar pentru a taia un copac. Gospodarii, insa, prefera sa apeleze la cineva pentru a face asta, putini dintre ei fiind aceia care chiar au o drujba si prefera sa-si faca treaba singuri.

In randul celor care detin un motofierastrau, Husqvarna pare a fi de departe brandul care atrage atentia, dat fiind faptul ca Husqvarna produce cele mai bune drujbe urmarind exclusiv performanta, puterea si functiile raportate la pretul unitar.

Cum trebuie sa aleaga un gospodar o drujba Husqvarna

Parerea mea e ca reputatia lor a fost deja conturata de-a lungul timpului si ca e greu sa pui la indoiala calitatea oricarui produs care se afla in spatele acestui brand. Mai intai de toate, va spun ca Husqvarna este un producator suedez, avand sediul principal in Stockholm si fiind un lider european si nu numai in tot ceea ce tine de aparate si unelte pentru gradina, indeosebi drujbe. Atunci cand cei de la Husqvarna au spus ca vor sa creeze o gama foarte larga de produse cat se poate de variate nu au exagerat.

Husqvarna nu este un business oarecare, nu este o companie mica ce a pornit ca afacere de familie si a continuat traditia. Husqvarna a evoluat foarte mult in timp si a schimbat nenumarate categorii de produse pana sa ajunga sa produca ceea ce aduc pe piata in ziua de azi. Ei au inceput in 1689 ca producatori de arme, ajungand la inceputul secolului XIX sa produca masini de cusut si aparate pentru bucatarie. Abia la inceputul secolului XX s-au specializat pe unelte de mare putere si aparate pentru outdoor.

In ceea ce priveste alegerea drujbei Husqvarna, tot ceea ce conteaza e sa gasesti motofierastraul care sa prezinte un echilibru perfect intre eficienta si usurinta de a fi folosita. Poti gresi, alegand o drujba puternica, dar prea grea, scazand astfel randamentul tau ca drujbar. De asemenea, poti avea o drujba usoara si sa te bucuri de mobilitatea sa, dar sa nu fie destul de puternica.