Cat de ieftina este DACIA?

Atat de ieftina incat nu mai merita un showroom?!

Oficialii Renault au anuntat prin Gerard Detourbet: “distribuţia de maşini noi prin intermediul internetului va deveni foarte rapid o realitate. Mulţi dintre clienţii noştri ştiu exact ceea ce vor de la maşina lor cu mult înainte de a intra în showroom, iar comercializarea maşinilor online este pur şi simplu un pas normal”.

Normal, dar putin probabil cred eu.

Nu atata timp cat toate showroom-urile au si un service care produce destui bani, unde clientii vin si isi faca reviziile obligatorii fara de care s-ar anula garantia.

Nu atata timp cat automobilele nasc o pasiune in cumparatori, polemici pe forumuri, cluburi auto, forumuri, etc. Masina este un pic mai mult decat un produs nisat. Bine stiu ca Dacia Logan sau Sandero nu sunt vreo Alfa Romeo Giulietta care sa ajunga direct la suflet, dar totusi, romanul trebuie sa simta mirosul de masina noua, scaunele virgine, sa vada cum se vede prin luneta, prin oglinzi, sa apese 2, 3 butoane, sa vada daca ii bate aerul unde trebuie, eventual un testdrive. Doar nu cumparam ceapa ce naiba!

Si in plus niciodata culoarea de la un configurator online nu a semanat cu cea din showroom, asa ca cel putin in cazul meu ar fi foarte greu sa imi comand o masina online.