Blog personal - Mihai Grigorescu | Cat de mult conteaza web designul unui website?
15664
post-template-default,single,single-post,postid-15664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
web design

Cat de mult conteaza web designul unui website?

Multi experti ce-si petrec o foarte mare parte din timp acordand premii celor mai bune website-uri au observat ca sunt o multime de webmasteri ce nu inteleg inca ce face un website sa fie de calitate. Tu stiai ca web designul site-ului tau iti poate falimenta afacerea online?

Una din cele mai mari plangeri a celor ce analizeaza site-uri este cu privire la aspectul acestora. Multe site-uri sunt greoaie, au backgrounduri mult prea aglomerate si inca merg pe linkurile cu font albastru de o dimensiune exagerata. Toate aceste tehnici sunt enervante si nu fac altceva decat sa alunge vizitatorii de pe website.

Web designul site-ului trebuie sa iti reprezinte afacerea, iar cand tu prezinti un website profesional, de asemenea prezinti un mediu de afaceri profesionist. Astfel, cu siguranta sansele ca un vizitator sa navigheze mai mult pe website si in cele din urma sa apeleze la serviciile tale cresc. Daca prin web design reusesti sa inspiri incredere, vizitatorul va prinde incet incet incredere si in serviciile tale.

Daca site-ul tau are un web design placut insa ii ia o vesnicie sa se incarce, vizitatorii rareori vor sti ce oferi cu adevarat, fiindca isi vor alege cu usurinta alt website cu servicii similare pentru a se informa. Acea viteza slaba de incarcare, de multe ori te poate costa pierderea unor clienti. Un motiv in plus sa apelezi la o agentie profesionala de web design precum Webdesk Agency, care nu numai ca realizeaza site-uri profesionale, dar si site-uri care se incarca repede.

Trebuie sa te asiguri ca si continutul de pe website are o valoare reala. Nu oferi doar informatii vagi urmate de tot felul de linkuri catre tot felul de pagini. Pentru orice vizitator este enervant sa deschida numeroase pagini pentru a gasi ceea ce-l intereseaza de fapt. Cand un vizitator ajunge pe pagina ta, de multe ori se intampla sa ajunga cu speranta ca acolo va gasi ce cauta. Daca nu ii oferi acea informatie la momentul potrivit, sunt multe sanse sa intre pe alt website. Ofera vizitatorilor ceea ce vor – continut de calitate.

Tu iti cunosti afacerea mai bine ca oricine. Fie ca afacerea ta este strict destinata mediului online, fie ca este asociata si unui spatiu fizic, web designul site-ului este de o importanta majora.