Barbati si femei

Ce nu ar face barbatii pentru femeile lor?

Toţi bărbaţii se confruntă, la un moment dat, cu problemele cauzate de nervozitatea feminină. Fie că sunt ele provocate de cauze naturale, fie de cele artificiale, în general, spunând ele, că bărbaţii sunt principalii vinovaţi. Pun pariu că sunt mulţi bărbaţi care se regăsesc în poveste şi ar face aproape orice pentru a le detensiona, măcar puţin, pe femeile din viaţa lor.

Noi le vedem ca fiind nişte fiinţe fragile şi frumoase. Ei bine, dacă ele nu se simt bine în interior, dacă nu sunt relaxate sau dacă grijile de zi cu zi le copleşesc, nu mai pot radia de bucurie, corect? Bun, cred că am găsit soluţia la problema noastră. Am descoperit Centrul Shakti. Cel mai probabil numele te duce cu gândul până-n India. Dacă da, atunci simţi corect. Te rog, trimite-ţi iubita ori de câte ori poţi acolo. Îţi garantez că se va întoarce transformată. Ei bine, acum dacă ai o iubită urâtă, nu te aştepta la mari schimbări. Glumesc!

Dar hai să-ţi povestesc despre ce este vorba. Shakti, în limba sanscrită, înseamnă a putea. Reprezintă energia cosmică primordială şi forţa dinamică din spatele mişcării întregului univers, în hinduism. Shakti este conceptul, sau personificarea, puterii creatoare divine feminine. Shakti este văzută ca fiind Fiinţa Supremă. Exact cum sunt şi femeile din viaţa noastră. Dar destul cu teoria.