Ce sa facem pentru a ne pastra calmul in aceasta perioada - I

Ce sa facem pentru a ne pastra calmul in aceasta perioada – I

Uneori, lucrurile nu vor fi planificate, iar situatiile nebunesti neasteptate iti pot prelua viata normala de zi cu zi. Cu intreaga lume aflata in haos fata de actuala pandemie COVID-19, poate parea dificil sa gasesti calm si sa ramai sanatos.

Prin urmare, am pus laolalta aceste sfaturi utile despre cum sa stai calm si colectat in momente dificile. Acest lucru va va ajuta sa va combateti grijile sau anxietatile in acest moment dificil si va va lasa sa va simtiti mai capabil sa navigati prin situatii provocatoare.

Mentineti-va rutina

Cand lucrurile se simt haotice si nebunesti, poate fi usor sa iei din rutina ta normala, dar mentinerea programului obisnuit este acum mai importanta ca niciodata. In timp ce prioritatile dvs. pot diferi in perioadele dificile, daca abandonati total angajamentele obisnuite, veti constata ca se vor crea noi probleme.

Prin urmare, ar trebui sa reajustati modul in care va acordati prioritate responsabilitatilor si va gestionati volumul de munca obisnuit cu orice noi angajamente pe care trebuie sa le luati in considerare. Unde poti, mentine-ti rutina obisnuita pentru a te simti calm si colectat.