stiri

Cele mai ciudate animale din lume: stiri 100%

Voi stiti care sunt cele mai ciudate animale din lume?
Eu am aflat zi dupa amiaza, pe drumul cu autobuzul catre casa. Aye-Aye, Dumbo Octopus, Pestele Blob, sau Steaua nas mol sunt numai cateva despre care am citit pe un site de stiri pe care intru mereu cand am un pic de timp liber. Azi, asa cum va povesteam am apelat la mijloacele de transport in comun de suprafata pana acasa, ca sa mai economisesc o calatorie la metrou si cartela mea cu 10 calatorii sa imi ajunga pana la ziua de salariu.
Singura metoda sa nu te inghesui in mijloacele de transport in comun dupa ora 5 dupa-amiaza, este sa iei autobuzul pana acasa si sa prinzi loc. Din fericire, sediul unde imi desfasor zilnic activitatea aducatoare, la final de luna, de salariu, este exact la capatul de linie al autobuzului care ma duce pana intr-un cartier marginas, dupa ce strabate capitala in doua. Am prins asadar loc si mi-am scos telefonul, sa intru pe site-ul meu favorit din ultima vreme: www.stiri100.ro. Il prefer altora pentru ca are mult mai putin reclama, nu te vei trezi ca, pe neasteptate, un banner imens iti aopera ecranul nelasandu-te sa iti continui lectura exact in punctul cel mai intersant, nu iti sparge articolele in trei patru bucati numai ca sa stai maimult pe site, sa tot dai clickuri disperate ca sa ajungi la informatie. Este structurat logiuc si placut ochiului, accesibil si variat. marturisesc ca de obicei ma feresc de polititca, nici la televizor nu privesc prea des, ca oricum imi povesteste barbatul meu tot ce se intalmapla si discuta prin talkshowurile televizate, ca el este pasionat de asa ceva. Personal, pe net, pe site-ul de care va povesteam, cel mai mult imi place sectiunea de lifestyle unde gasesc stiri 100% proaspete si interesante .
Asa s-a intampalt azi: in dreapta mea era geamul si mai aruncam o privire la peisaj, in stanga era o baba vadit curioasa de imaginile care mi se derulau pe telefonul mobil, in fata un fel de panou de plastic care ma despartea de restul autobuzului unde lumea se inghesuia ca nebuna.
La una din statii s-a urcat un individ atat de gras incat m-am intrebat daca in clipa in care o sa coboare are de gand sa paseasca sau sa se rostogoleasca. A pasit, in mod absolut miraculos. Si m-am bucurat ca a coborat inaintea mea, altfel nu vedeam nici ometoda logica de a ma strecura pe langa ele, ami ales ca nici eu nu sunt chiar subtirica.
Am parcurs cu autobuzul cativa kilometri, dar datorita traficului am facut cam 45 de minute, in timp ce cu metroul as fi facut numai 20. Noroc insa ca avand telefonul si netul si sitirile, nu m0am plicitisit nici un pic, ba chiar m-am relaxat.