Cele mai interesante jocuri cu masini

Exista multi impatimi ai jocurilor cu masini pe internet, si eu sunt unul dintre acesti oameni care ar face orice pentru a se juca astfel de jocuri. Seara inainte de culcare ma plictisesc, pentru ca nu de fiecare data am somn, asa ca ma bag repede la niste jocuri cu masini, cateva trasee, nivele mai usoare, mai greute, tot ce sa gasesc termin.

Eu in fiecare seara, cand ajung in casa, ma pun si caut pe net jocuri cu masini, si gasesc mai multe tipuri de jocuri, cu masini de curse, cu tiruri si camioane si tot asa. Incep sa le joc si daca nu le termin, le salvez si a doua zi cand ma trezesc intru imediat pe jocul respectiv si il termin. Niciodata cand am jucat un astfel de joculet nu am ramas cu el neterminat, pentru ca imi plac atat de mult incat nu pot sa stau fara sa vad ultimul nivel, sa il termin si sa imi scrie acolo sus, ai castigat.

Probabil sunt prea inpatimit cu astfel de jocuri, dar imi plac foarte mult masinile. Fata de jocurile de pe net, mai am si jocuri cu masini cumparate pe care le joc zi de zi. Sunt jocuri pe care inca nu le-am terminat, ceea ce inseamna ca maine dimineata am treaba cu ele, dar imi plac foarte mult. Exista jocuri cu masini pe care le rejoc in fiecare zi, le incep din nou pentru ca imi plac masinile din joc, traseele si tot ce tine de respectivul joc.