Blog personal - Mihai Grigorescu | Cele mai mari castiguri locale apartin avocatilor cu experienta
15558
post-template-default,single,single-post,postid-15558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
respectivul avocat din bucuresti

Cele mai mari castiguri locale apartin avocatilor cu experienta

Asa cum anumite persoane s-ar fi asteptat, cele mai semnificative castiguri inregistrate in capitala apartin unui titrat avocat din sectorul 1, acestuia intrandu-i in conturi suma colosala de aproximativ 4, 5 milioane de euro in decursul unui an de lucru. Bineinteles, castigurile finale nu vor fi aceleasi, cel putin nu dupa ce persoana in cauza isi va plati darile la stat, insa chiar si asa cifrele declarate conduc la anumite calcule spectaculoase. Astfel, respectivul avocat din Bucuresti se presupune ca a produs nu mai putin de 520 de euro pe fiecare ora, insa doar daca regimul de lucru a fost unul fara intreruperi. Mai mult ca sigur, calculele efectuate in aceasta maniera nu vor oferi o privire de ansamblu asupra timpului pe care acesta l-a acordat lucrului efectiv.

Din sectorul 4 al Bucurestiului provine ocupantul celei de-a doua pozitii, acesta din urma avand castiguri de aproximativ 4, 3 miloane de euro, cu 2 milioane mai putin decat ocupantul primei pozitii. Va intrebati care este job-ul acestei persoane? Raspunsul este unul pe masura asteptarilor, respectiv „consultant”. Nici cea de-a treia prezenta a topului nostru nu se dezminte in momentul in care vine vorba despre castiguri, suma inregistrata de Fisc fiind de circa 17.000.000 de RON.

Urmeaza un bucurestean care isi desfasoara activitatea in sectorul juridic, fie ca avocat specializat intr-o ramura atipica sau ca mediator, castigurile sale coborand cu aproximativ 5.000.000 de RON, spre deosebire de consultantul mentionat anterior. Iar daca ati crezut ca surprizele se vor estompa o data cu avansarea in acest top, probabil veti ramane uimiti in momentul in care veti afla faptul ca si ocupantii locurilor 5, respectiv 6 sunt tot persoane care si-au consolidat o cariera in avocatura. Locul sapte este cu atat mai surprinzator cu cat este ocupat de o persoana care a facut un business cu o cifra de afaceri de circa 7.500.000 de RON din cedarea bunurilor spre folosinta publicului general.

Cu doar 10.000 de lei mai putin, ocupantul locului opt face o avere din transferul titlurilor de valoare, in timp ce bucuresteanul din sectorul 3 care se declara cel de-al noualea bogatas al capitalei demonteaza miturile si isi creste profiturile anuale prin vanzarea drepturilor de proprietate intelectuala. Iar daca nu v-ati obisnuit deja, locul zece este pastrat pentru un alt reprezentant legal, mai precis pentru un avocat al sectorului 1 care castiga in jur de 7.200.00 de RON.