Blog personal - Mihai Grigorescu | Concertul Scorpions – dezamagire totala
15902
post-template-default,single,single-post,postid-15902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Concertul Scorpions

Concertul Scorpions – dezamagire totala

Va spuneam ca dupa trei zile de alergatura prin Hunedoara si Sibiu, eu si colegele mele vom avea un bonus: concertul Scorpions. Cand am auzit insa zvonul ca ar urma sa apara si Basescu m-am cam dezumflat. Macar o seara fara politica ar fi fost bine.

Afisele anuntau ca incepe la ora 19. Mama Manuelei ne-a spus ca a citit in ziarele locale si ca de fapt vor canta la ora 21.30. Cum afara era destul de frig ne-am oprit intai la “Butoiul cu aur”, un restaurant dragutel din Sibiu. Daca ajungeti acolo va recomand sufleul de mere cu sos de vin.

Pe la 20.30 ne-am indreptat catre Piata mare. De fapt nu e atat de mare pentru ca nu au incaput toti cei care au venit pentru concert. Lume foarte multa. Au venit oameni din toate colturile tarii sa asculte superba melodie “Wind of change”. Si a inceput. Nici la 19, nici la 21.30. La ora 21. Nu se auzea nimic. E drept, eram in capatul celalalt al pietei. Dar in afara de o bubuiala infundata nu am prea distins mare lucru. Am facut cateva poze (scorpions) scenei si am plecat. Asa au facut multi din jurul nostru. Sonorizarea era sub orice critica iar ecranele mult prea mici pentru a vedea ceva. Pai daca tot lasi intrarea libera si anunti 20 000 de oameni de ce nu aduci o sonorizare de calitate? Treaba romaneasca, ca de obicei.

Am plecat dezamagita ca nu am auzit mare lucru. Dar cred ca mai dezamagita am fost ca nu a venit Basescu. Macar atunci am fi avut parte de spectacol… Pe maine!