Blog personal - Mihai Grigorescu | Cum alegem cel mai bun kit de sprancene?
15993
post-template-default,single,single-post,postid-15993,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
sprancene perfecte

Cum alegem cel mai bun kit de sprancene?

Chiar daca iti vine sa crezi sau nu, machiajul sprancenelor este unul dintre cele mai importante. El trebuie sa fie realizat cu foarte mare atentie pentru ca are capacitatea de a dicta intreaga structura a fetei si aspectul complet.

Ce trebuie sa contina cel mai bun kit de sprancene?

Ceara – aceasta poate fi folosita pentru fixarea fardului pe sprancene, de aceea o vom folosi inainte de a aplica fardul care ne va umple golurile si care ne va contura o forma perfecta.

Fard – ideal este sa avem de-a face cu doua nuante, una mai inchisa, iar cealalta mai deschisa, astfel incat sa le putem combina pana vom obtine culoarea care ni se potriveste.

Iluminator – sprancenele finisate perfect vor avea nevoie de un iluminator, care sa fie aplicat pe pleoapa superioara, in coltul exterior. Aceasta va oferi efect de lifting si va lumina zona de sub ochi.

Accesoriieste util kitul complet pentru sprancene pentru ca vine la pachet cu o serie de instrumente care sa te ajute sa realizezi un machiaj special. Printre acestea se numara: pensule cu perie, cu peri ascutiti sau cu peri moi si o mini-penseta.

Cum alegi corect nuanta fardului pentru sprancene?

Un criteriu important in alegerea fardului de sprancene este reprezentat de culoarea parului. Astfel, daca esti bruneta, poti alege o culoare mai inchisa, cat mai apropiata de culoarea naturala a sprancenelor tale si, cu ajutorul unei pensule, umple locurile goale.

Pentru fetele cu parul saten sau roscat, specialistii recomanda diverse nuante de maro. Aici depinde foarte mult si de preferintele proprii. Daca iti place ca sprancenele sa fie mai conturate, opteaza pentru un fard mai inchis, insa daca iti place sa fie cat mai naturale, alege o nuanta mai deschisa.

Pentru cele care au parul blond, tonurile de cenusiu sunt cele mai bune variante. Este ideal ca fardul sa fie bej, astfel incat sa uniformizeze intreg machiajul.

Indiferent de culoarea parului, trebuie sa intelegem ca nuanta sprancenelor trebuie sa fie cat mai naturala. La fel si machiajul. Nu putem sa ne indepartam prea mult de la linia impusa de trasaturile noastre naturale. Trebuie sa incercam intotdeauna sa scoatem in evidenta frumusetea noastra naturala si aspectele care ne diferentiaza de ceilalti, in sens pozitiv.

Kiturile de sprancene contin toate produsele necesare pentru realizarea unui machiaj perfect al sprancenelor. Acestea reusesc sa contureze aspectele naturale si sa redea sprancenelor o forma idealizata. Contribuie la definirea si ingrijirea sanatatii sprancenei, conturand-o intr-o maniera clasica.