Blog personal - Mihai Grigorescu | Cum alegem tricoul personalizat care ni se potriveste?
15463
post-template-default,single,single-post,postid-15463,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Cum alegem tricoul personalizat care ni se potriveste?

Tricourile personalizate sunt deosebit de populare in societatea contemporana, fie ca le identificam in garderoba celor care activeaza pentru un ONG, fie ca le regasim pe rafturile magazinelor de profil. Mai mult decat atat, tricourile intruchipeaza o strategie ingenioasa de promovare pentru companiile care isi desfasoara activitatea in mediul comercial, acestea dorind sa atraga sau sa isi fidelizeze clientii. Si totusi, in momentul in care dorim sa ne alegem un astfel de tricou care sunt pasii pe care ii putem urma pentru ca achizitia noastra sa fie una de succes?

Mizeaza pe serviciile calitative de imprimari tricouri, asta pentru a intra in posesia unui articol calitativ ce nu se va degrada in viitorul apropiat. Companiile care si-au dezvoltat de-a lungul timpul sectiunii ample destinate producerii celor mai inedite modele de pe piata vor reusi sa raspunda afirmativ cerintelor dumneavoastra. Propunerile lor vor infatisa tehnici de imprimare variate, precum serigrafia sau imprimarea digitala. Mai mult decat atat, in momentul in care veti apela la o firma de renume veti avea siguranta ca vopselurile utilizate nu se estompeaza la prima spalare, ele ramand la fel de pigmentate si vibrante.

Opteaza pentru un brand calitativ daca doresti sa te bucuri de calitatea unui tricou personalizat dupa propriile tale gusturi. Exista numeroase magazine de profil ce se ocupa de comercializarea exclusiva a acestor tipuri de tricouri. Exceptand faptul ca ele infatiseaza un fundal lipsit de abraziuni si de alte desene care ar putea interveni in design-ul viitorului tricou personalizat, materialul propus este de cele mai multe ori organic Рtesaturile prietenoase cu pielea dumneavoastra fiind acelea propuse de magazinele care se respecta si isi respecta clientii. Incercati pe cat posibil sa contactati o firma care se ocupa de realizarea integrala a obiectelor promotionale personalizate, asa cum este brandul Color Box, ce se remarca prin portofoliul vast de clienti si prin intermediul preturilor accesibile pe care le pratica. De ce sa alegeti branduri cu traditie? Deoarece echipele care lucreaza in acel ambient sunt compuse din oameni care stiu ce fac, ei avand suficienta experienta in domeniu.

Croiala tricoului achizitionat trebuie sa fie si ea personalizata si potrivita siluetei noastre. Cu siguranta nu ve vom arata pasionati de un model liniar, cu o croiala dreapta ce nu reuseste sa ne puna in valoare silueta. Lucrurile se modifica in momentul in care alegem un tricou mai cambrat, care nu doar ca ne pune in valoare aspectul fizic dar se si potriveste cu restul hainelor din garderoba noastra.

La fel de importanta este si cromatica, asta in cazul in care nu doriti sa purtati tricoul respectiv intr-un cadru izolat sau la un eveniment tematic. Daca vreti sa va bucurati de pozele sau mesajele inscriptionate pe suprafata sa atunci trebuie sa va alegeti o culoare universala, asta pentru a va asigura de faptul ca tricoul va putea fi purtat atat in cadrul tinutelor urbane, cat si in acelea sport. Emblema, mesajul sau fundalul cromatic pe care il infatiseaza imprimeul dumneavoastra trebuie sa fie in asentiment cu fondul tricoului, iar din aceasta cauza va recomandam sa va indreptati atentia catre nuantele monocromatice, sau culori simple: bleumarin, verde inchis, burgundy sau gri.