vizibilitate facebook

Cum devii invizibil pe Facebook?

Securitatea in ziua de azi este un lucru de care foarte multi ar trebui sa tinem cont. Ni se intampla de multe ori sa pierdem numeroase date datorita faptului ca nu suntem atenti sau nu avem in vedere faptul ca hackerii ne vaneaza datele in fiecare moment.

Facebook este locul in care ne impartasim pozele si amintirile, dar este si locul care ar trebui sa ramana cat mai privat pentru ca aici purtam discutii destul de intime si chiar ajungem sa ne impartasim altora secretele. Din acest motiv, cel mai bine ar fi sa ne securizam contul de facebook, astfel incat sa nu mai fie accesibil persoanelor din exterior.

Daca vrei sa urmaresti activitatea de pe Facebook din umbra, fara a oferi prea multe informatii, acest lucru este posibil. Daca vei urma cativa pasi simpli vei vedea ca nimeni nu ba mai putea sa-ti vada activitatea, iar prietenii care ii ai in momentul de fata, vor putea sa-ti vada profilul, dar nu iti vor putea urmari activitatea. Cu toate acestea, nu trebuie sa umbi chiar la toate optiunile.

Cel mai bine este sa-ti alegi ce optiuni te securitate te intereseaza si sa actionezi asupra acestora. Primul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa faci click pe lacatul din dreapta sus al contului tau. Dupa ce ai facut acest lucru, mergi la meniul Vezi mai multe setari.

La meniul Setari si instrumente de confidentialitate trebuie sa schimbi Cine imi poate vedea postarile viitoare cu „Doar eu”. O alta optiune pe care ar trebui sa o ai in vedere este „Limiteaza postarile din trecut”.
Daca vei alege aceasta optiune, doar prietenii tai vor putea sa vada ultimele tale postari. O alta setare pe care ar trebui sa o faci este cea referitoare la cererile de prietenie, astfel incat sa le limitezi.