Cum ne mentinem cumpatul intr-o perioada de incertitudine

Cum ne mentinem cumpatul intr-o perioada de incertitudine

Identificati si gestionati ceea ce va ingrijoreaza

Cand treceti printr-o situatie dificila, poate fi usor sa lasati totul sa va dea peste cap si chiar si cea mai mica problema pare acum sfarsitul lumii. Asadar, iti recomandam sa iti distrugi grijile si anxietatile si sa identifici exact ceea ce te tulbura. Acest lucru va va ajuta sa abordati si sa gestionati ceea ce va ingrijoreaza si va vor ajuta sa va simtiti mai controlat.

Asigurati-va ca exersati constiinta de sine si fiti amabili cu voi insiva. Este un moment stresant si este inevitabil sa te simti mai stresat. Asadar, luati-va timpul necesar pentru a va dezactiva atunci cand simtiti ca lucrurile stau prea mult pentru dvs. Nu uitati ca puteti face fata doar unei singure probleme simultan.

Gandeste pozitiv

Chiar si in cele mai dificile si provocatoare situatii, in jurul vostru vor exista pozitive care va vor ajuta sa va vedeti. Daca te gasesti blocat acasa, atunci profita la maxim de acest timp liber nou pentru a-l petrece cu cei din gospodarie sau prin organizarea si curatarea spatiului tau de locuit.

Acest lucru va transforma modul in care va simtiti in legatura cu situatia in care va aflati si veti incepe sa vedeti mai mult beneficiile obtinerii acasa. Trecerea prin circumstante provocatoare va va ajuta forta de caracter si va va lasa mai echipat pentru momentele grele in viitor. Reamintiti-va zilnic ca veti trece prin asta.

Atingeti-va prietenii si familia

Chiar daca nu puteti sa faceti turul si sa vedeti familia si prietenii, asta nu inseamna ca nu puteti incerca si conecta cu ei. Exista mai multe modalitati prin care poti ajunge prin a profita la maxim de tehnologie. Spune-le celorlalti cum te simti si vei fi mai calm si mai relaxat.

Luand-o intr-o zi la un moment dat si fiind bun cu tine, vei gasi mult mai usor sa ramai calm in perioadele nebunesti.