Blog personal - Mihai Grigorescu | Cum poti economisi chiar atunci cand ai de facut reparatii
15945
post-template-default,single,single-post,postid-15945,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
reparatii casa

Cum poti economisi chiar atunci cand ai de facut reparatii

Imi amintesc ca ultima oara cand am avut o asemenea problema, era dupa ce mi-a fost montat geamul termopan. Nu gaseam sub nici o forma un mester care nu doar sa fie serios si sa se priceapa la reparatii glafuri, dar nici sa nu ne jecmaneasca cu un pret incredibil, sa nu bea, sa fie rapid. Toti cei care ar fi corespuns acestor cerinte erau deja ocupati si nu isi permiteau sa lipseasca de la o lucrare la care ar fi castigat mult mai multi bani pentru a face o treaba de cateva ore, cum era la noi. Pe scurt, nu am gasit o firma constructii disponibila.
Frigul se apropia, iar noi aveam o sufragerie care semana cu o hruba. Sotul meu detinea una bucata nevasta isterica, care isi innebunise si colegii de serviciu. Cum veneam acasa, cum ma puneam pe tanguit, amarata ca nu gasesc o rezolvare a problemei. Si am tinut-o asa mai mult de o saptamana. Pana la urma solutia a fost gasita, tot de barbatul meu cel descurcaret…sau mai degraba am senzatia ca a reusit sa o rezolve manat de disperare, pentru ca aveam o privire criminala si nu mi-a lipsit mult sa cumpar glet si sa ma apuc sa fac eu insami reparatia, cu orice risc.
Si asa ajung la ceea ce voiam de fapt sa va spun. Promisesem in titlu sa dezvalui cum poti economisi chiar si in situatia in care ai de facut reparatii in casa. La vremea la care eu insami m-am confruntat cu probleme de genul acesta nu stiam ca exista o platforma on line in care gasesti tot felul de mesteri. Daca ai ceva de facut in casa, nu trebuie decat sa postezi proiectul tau, dand toate detaliile si vei primi oferte de la firmele care sunt disponibile in acel moment. Economia va veni din faptul ca avand mai multe propuneri, o vei putea alege pe cea mai avantajoasa pentru tine, iar cei care raspund ofertei, stiind ca ai sa primesti mai multe, vor incerca sa iti propuna un pret cat mai bun ca sa fie cei alesi.