Cum sa avem mereu o gandire pozitiva

Cum sa avem mereu o gandire pozitiva

2. Meditatia

Multi oameni considera ca nu mediteaza din cauza programelor lor agitate. Dar amintiti-va, meditatia nu trebuie sa fie ca si cum ati sta in liniste intr-o retragere de 15 zile dintr-o jungla. Cercetarile arata ca chiar si zece minute de meditatie pot inversa considerabil mentalitatea negativa. Puteti incepe cu meditatia folosind aplicatii de meditatie. Selectati un moment al zilei care poate fi dimineata devreme sau chiar inainte de ora de culcare pentru a exersa meditatia pentru a calma orice ganduri anxioase.

3. Aruncati o privire atenta la motivele din spatele gandurilor negative

Gandirea pozitiva nu inseamna neaparat ca gandurile negative trebuie eliminate si ca vi se va cere sa suprimati emotiile. Tiparele gandirii negative sunt capabile sa dezvaluie mai multe probleme nerezolvate in mintea noastra si in punctele in care trebuie sa ne vindecam emotional. Puteti gasi cateva modele de gandire in care indoiala de sine se raspandeste din nou si din nou? Aceste situatii sau persoane care declanseaza gandirea negativa vor indica zonele cu probleme din viata ta si zonele in care te poti imbunatati.

4. Unele obiceiuri de a dezvolta o atitudine pozitiva

De multe ori, un singur eveniment poate distruge intreaga zi, care era altfel placuta. In acest caz, ne putem concentra asupra evenimentelor pozitive din timpul zilei si scriem aceste lucruri pozitive intr-un jurnal de recunostinta. Trebuie sa te descurci bine pentru a gestiona respingerea, deoarece trebuie sa tii cont ca nimeni nu trece prin viata fara sa fie nevoit sa se confrunte cu respingerea. Folositi intotdeauna cuvinte pozitive pentru descrierea vietii voastre. Nu va permiteti sa fiti tarati in reclamatiile altor persoane. Amintiti-va, respiratia este legata direct de emotiile dvs., asa ca incercati sa respirati in mod normal in orice moment.

De cine va mai amintiti de cele mai multe ori in timpul zilei? Incercati sa faceti persoana respectiva sa zambeasca. Daca sunteti sincer, raspunsul la aceasta intrebare este singur. Este in regula sa va trageti la raspundere pentru igiena, hrana, roluri de viata, etc. Stabiliti-va diverse obiective in fiecare zi si incercati sa faceti pe cineva sa zambeasca. Gandeste-te la fericirea celorlalti si asta te va face sa realizezi impactul urias pe care il are asupra atitudinii oamenilor din jurul nostru.