parfumuri barbatesti

Cum se alege si cum se aplica parfumul de catre barbati?

Parfumul este unul dintre punctele de legatura itnre oameni. Simtul olfactiv este, fara doar si poate, un simt care ne poate controla si care ne poate oferi atat placere, cat si neplacere. Cu siguranta, o persoana cu un parfum de buna calitate poate sa atraga in jurul sau o multime de alte persoane, mai ales daca vorbim despre persoane de sex opus. Asadar, putem spune fara sa gresim prea mult ca parfumul este o adevarata arta.

Daca vrei totul de la parfum, nu este suficient sa ai un parfum de calitate. Este important sa stii cum sa il folosesti si cat sa il folosesti. Maestrii parfumieri ( da, exista asa ceva ) au creat cateva reguli in acest sens .

Care sunt regulile pe care trebuie sa le respecti in momentul in care te dai cu parfum?

Prima regula si poate cea mai importanta dintre toate este aceea de a te da cu parfum pe incheieturile mainilor, pe incheieturile bratelor si pe clavicula. Aceste zone sunt cele in care sangele ajunge foarte aproape de suprafata pielii si in care exista o miscare continua. Caldura sangelui va da viata aromei de parfum si o va raspandi mult mai usor.

Daca vrei ca mireasma unui parfum sa reziste cat mai mult timp, este bine sa folosesti o lotiune de corp care are acelasi miros. Dupa ce ai aplicat parfumul, da-te cu lotiunea de corp pentru a „ sigila „ mirosul. Te vei bucura intreaga zi de uo mireasma excelenta.

Achizitia unui parfumul pentru barbati este total diferita de achizitia unei piese vestimentare, spre exemplu. Daca iti doresti sa te bucuri din plin de parfumul pe care il cumperi, este bine sa mergi la cumparaturi singur. Sfaturile celor din jur sunt intotdeauna subiective si s-ar putea sa nu se potriveasca foarte mult cu dorintele tale si cu personalitatea ta.

Atunci cand mergi sa cumperi un parfum, este bine sa te asiguri ca ai pielea curata. Cand spunem „ curata „ nu ne referim la dusul pe care trebuie sa il faci in fiecare dimineata, ci la faptul ca nu trebuie sa te dai cu parfum. In caz contrar, aromele actioneaza una impotriva celeilalte si s-ar putea sa nu descoperi toate particularitatile parfumului pe care il vizezi .

Nu in ultimul rand, atunci cand alegi un parfum trebuie sa tii cont foarte mult de scopul pentru care cumperi acel parfum si evident, de tipul de persoana care esti. Daca esti o persoana relaxata, atunci un parfum floral este perfect pentru tine. Parfumurile Chypre sunt ideale pentru cei care nu fac compromisuri si au o atitudine puternica in timp ce parfumurile cu arome orientale sunt destinate celor care isi doresc sa fie seducatori.

Unul dintre parfumurile cu care nu ai cum sa dai gres si care este apreciat de toata lumea este cel citric. Practic, daca nu stii ce sa legi, un astfel de parfum poate sa fie o decizie inteleapta.

Este extrem de important sa alegi parfumul care te reprezinta si sa iti creezi o personalitate puternica bazata pe miros. In felul acesta iti vei putea contura imaginea mult mai bine.