haine ieftine

Cumparaturi ieftine si la moda

Inca de anul trecut, de cand am deschis primul blog care ofera informatii despre reducerile la haine de la magazinele on line, am avut ocazia sa constat cat de adevarat este proverbul: cine cauta, gaseste.
Diferenta intre o bluza de 100 de lei si una de numai 30 nu este demodel, asa cum s-ar putea crede, sau de material. Diferenta este data de timpul pe care esti dispusa sa il consumi cautand oferte bune sau ponturi pentru ofertele respective.
Daca in materie de costume barbatesti, de exemplu, cele de care va povesteam in articolul anterior, nu as cumpara on line decat daca as gasi cine stie ce reducere care sa ma dea pe spate, cand vine vorba de moda pentru femei, imi doream extrem de tare  sa gasesc un magazin in care sa se afle, la un loc, si haine, si incaltamine, si parfumuri, plus ceva cosmetice. Asta pentru ca, daca tot vorbim de reduceri, magazinele on line, au preturi mai bune, dar au si taxa de livrare, adica te costa confortul de a a vea direct la tine acasa, fara sa iti bati picioarele, cele mai frumoase bluze pentru femei de exemplu. Poti amortiza sau chiar elimina acest cost daca faci cumparaturi de o suma minima sau de una suficient de mare incat chiar sa merite sa platesti 10-20 de lei in plus numai ca sa scutesti deplasarea. Asta se poate intampla atunci cand, asa cum am zis, gasesti totul la un loc.
Pentru ca ma dau in vant ( si cred ca si voi) dupa imbracamintea speciala, genul acela pe care nu o vezi pe strada prea des, nu se fabrica la scara larga sa o gasesti pe fiecare taraba de piata, am cautat zilele astea on line bluze pnetruprimavara care se apropie si topuri pentru femei cu mesaje speciale. Ca target, mi-am impus sa gasesc lucruri care sa nu depaseasca 30 de lei, in asa fel incat cu o suma rezonabila sa reusesc sa imi imbogatesc garderoba saracita in ultima vreme de modificarile de greutate.