Modele de balustrade

Designul casei tale porneste de la nivelul balustradelor metalice

Atunci cand vine vorba de o structurare si o amenajare propice casei noastre sau a unei cladiri, cu siguranta scarile interioare reprezinta o provocare atat pentru constructori cat si pentru proprietarii unei case, diversitatea cu care ne surprind firmele in ziua de astazi fiind una mare.

Exista scari interioare pentru toate buzunarele, alcatuite din diverse materiale si diverse modele, pentru toate gusturile, culorile sau gandurile pe care le avem, tot ce trebuie sa facem este sa contactam o firma profesionista, care sa ne puna in valoare ideile pe care le avem, poate chiar la un nivel si mai inalt.Balustradele sunt la moda

Astfel, exista foarte multe modele de scari interioare, iata cateva din cele mai importante: cu structura metalica, din lemn, autoportante, suspendate, spirala, din sticla, din granit si balustrade.

Astazi ne vom opri in analizarea scarilor din metal pentru interior si modelele aferente acestor tipuri. Ele o solutie ideala atat in ceea ce priveste raportul dintre pret si calitate cat si designul oferit.

Cel mai cunoscut model este Berlin, un model cu proiectare rectangulara cu trepte din lemn, iar combinatia materialul impreuna cu design-ul sau te poate aduce mai aproape de structura casei mult visate. In cazul celorlalte structuri care intervin in designul locuintei, exista balustrade proiectate din fier forjat, inox satinat sau combinatii de lemn cu metal.

Un alt model cunoscut pentru interior este Paris, acolo unde treptele pot fi proiectate pe langa lemn si din piatra. De asemenea, si in cazul balustradei sunt mai multe optiuni de materiale din care poate fi confectionata si anume metal, inox, sticla, lemn sau imbinari din aceste elemente, lucru ce reda frumusetea acestui tip de balustrada.

Naturaletea este cuvantul de ordine al acestor tipuri de scari, care au ca principal avantaj increderea si robustetea pe care o ofera oamenilor.

Modelul Praga este de tip metalic. Ele sunt proiectate pe un singur vang central, in comparatie cu celelalte tipuri care sunt proiectate pe mai multe. Treptele sunt fixate in vang in forma de consola, iar daca vrei sa dai un alt aspect casei tale acestea sunt o solutie, atat pentru unicitatea lor cat si pentru modul in care sunt ele proiectate. Mai sus aveti cele mai cunoscute tipuri de scari metalice existente momentan.

Pe langa modelul ales este de o deosebita importanta si firma cu care colaboram, deoarece trebuie sa avem grija ca personalul sa fie unul specializat in luarea masurilor si intelegerea prompta si concreta a ideilor noastre, precum si oferirea unui pret bun. Deseori acesta este aspectul care face diferenta intre o reusita si un esec.