Despre conștientizarea sinelui

Acest lucru se întâmplă atunci când deveniți cu adevărat conștienți de ADEVĂRUL FIINȚEI DUMNEZEU. Este atunci când stai în meditație, relaxează-ți corpul, lasă drumul tuturor grijilor, limitând credințele, trecutul și viitorul și vei continua să exersezi până când mintea ta devine încă, la un moment dat, goală complet, fără a fi nevoie să păstrezi proiecțiile în mintea, „Eu sunt asta”, „Eu sunt asta” – pentru că toate acestea vor fi o distragere care trebuie oferită necondiționat. Atunci veți experimenta că tot ceea ce credeți că știți despre voi înșivă, despre ceilalți și viața în general, este doar o parte din iluzie, mintea ego-ului și nu este necesar pentru scopul dvs. de viață. Devii smerit, iar smerenia provine dintr-un loc de egoism.

Unde este magia?

Experiențele sunt instrumentul cel mai răsplătitor pentru fericire. Când dai, există două componente principale; prima este că o faci pentru tine ca să te faci fericit, mulțumit și în pace. În al doilea rând, o faci pentru alții, chiar dacă este greu să măsoare rezultatele, pe măsură ce continui să lucrezi, observi cum harul se desfășoară din interior pentru a curge, oferind necondiționat. Acest lucru îmi place să numesc o inspirație.

Nivelul de empatie și compasiune pe care îl dezvoltăm din interior este cheia pentru a construi relații profunde și de durată cu ceilalți, poate, ost capacitatea de a da oricui fără a avea o stare între timp.

Dăruirea creează putere, o putere pe care o poți folosi pentru a ajuta sute de oameni.

Amintiți-vă că aveți atâta dragoste în interior, atâta pace, atâta bunătate, încât inima voastră nu poate rămâne goală. După ce dai, vei observa că mai rămân multe. Nivelul de integralitate și completitate crește de fiecare dată când exersați să oferiți fără așteptări.

Fiți o ființă umană conștientă, în opinia mea, acesta este scopul vieții noastre, să fie lumina din lume și să fim recunoscători pentru asta.