Blog personal - Mihai Grigorescu | Despre frica de doctor si nu numai
16325
post-template-default,single,single-post,postid-16325,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Doctor

Despre frica de doctor si nu numai

Cui dracului nu îi e frică numai când aude cuvântul doctor? Unii se tem de durere sau de ce poate să le facă un doctor, în timp ce alții se tem că nu au bani să le bage-n buzunar. Vezi tu, gândești prea plastic. Totuși, doctorii nu sunt mereu malefici. Bine, cei din spitale da, dar Doctor Deco îşi propune, mai degrabă, să îți fie un fel de consultant personal în momentul în care te-ai decis că trebuie să adaugi un suflu nou camerei sau casei tale. Este vorba despre decoraţiuni interioare. Buticul, inițial, trebuia să fie un fel de design shop, dar în timp a devenit un fel de prăvălie cu fel și fel de cadouri aspectuoase. Nici nu trebuie să-ţi planifici ce cadou să-i cumperi unui prieten, ci doar să dai o fugă pe strada Blănari nr. 12 şi să arunci o privire. Cu siguranță ai să găseşti ceva ce ar putea bucura pe oricine.

Probabil te întrebi de ce cuvântul doctor este alăturat lui Deco. Sincer şi eu m-am întrebat acelaşi lucru. Păi, pentru că sunt capabili să-ţi resusciteze o piesă de mobilier veche şi să o transforme în ceva cu totul diferit. Când tu vezi doar nişte lemne de aruncat la gunoi, ei văd o nouă canapea. Dacă vrei totuşi să-ţi păstrezi vechiul dulap am aflat că tot ei te pot învăţa cum să ţi-l redecorezi, ca să pară ca nou. Oamenii ăştia fac o treabă bună şi ştii de ce? Pentru că sunt capabili să pună la un loc două obiecte, care iniţial nu aveau nicio treabă unul cu celălalt şi pe care nici dracu nu s-ar fi gândit să le cobine, şi să iasă ceva frumos. Ciudat, dar interesant. Să nu mai spun că magazinul lor conţine produse tematice în funcţie de sezon şi de sărbători. Adică, de Crăciun, nu o să găseşti floricele şi tot felul de tâmpenii specifice verii, ci mai degrabă decoraţiuni pentru brad şi idei de cadouri. Să nu mai spun că, în Februarie, inimioarele au cucerit tot spaţiul. Oarecum, mă bucur că am scăpat de ele şi am trecut peste acest prag.