Blog personal - Mihai Grigorescu | Diferenţa este ca de la cer la pământ
16209
post-template-default,single,single-post,postid-16209,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Diferenţa este ca de la cer la pământ

Băi, frate, ce pot să zic? Parcă citeşti mai cu plăcere când nu eşti tensionat cum că ai putea să răneşti ceilalţi participanţi la trafic. De asemenea, sunt de acord şi cu cei care spun că e plăcut să simţi foaia la mână sau să citeşti dintr-o carte, în loc să stai cu ochii beliţi pe tavan sau să te holbezi la alţi oameni. Ştii când? Atunci când nu te afli într-un mijloc de transport în comun, pentru că astfel devii un pericol public. La o cafenea, spre exemplu, îţi iei cărticica şi savurezi o cafeluţă. Superb, nu? Dar nu în metrou sau tramvai. Să nu mai spun că îi vezi mai ales la ore de vârf.

O altă parte bună e că atunci când vrei să pleci în excursie îţi poţi lua cu tine cărţile preferate. Un om normal îşi ia o cărticică sau două. Ei bine, sunt alţii care nu ştiu ce să-şi ia şi îi vezi cu teancul de cărţi după ei. Pentru ei un ebook este o necesitate. Să-şi bage 100 de cărţi pe el şi să se simtă bine pe drum spre ceva, cineva sau în timpul liber.