schizophrenia

Dovada că schizofrenia este reală

Chiar dacă ne aflăm în luna iunie, concursul Schizofrenicul anului şi-a găsit marele câştigător. Pentru că pur şi simplu nu are cine să-l mai doboare din fruntea clasamentului, anul acesta fericitul se numeşte Ian Ramon. Hai să vedem o poză cu cel care se intitulează în realitate Sebastian-Andrei Ştefan, dar preferă să fie numit (sunet de tobe, suspans) MAESTRUL IAN RAMON!!!

Bun, dar hai să-l cunoaştem mai bine. Se pare că provine dintr-o familie de persoane cu rădăcini puternice în domeniul spiritualităţii. Să provii dintr-o familie de persoane este ceva uimitor, aproape imposibil şi de neconceput. Tocmai de aceea Ian Ramon a avut prilejul şi norocul, mai bine spus, de a-şi dezvolta abilităţile sale. Să ne gândim o singură secunda ce s-ar fi întâmplat dacă mama sa lucra la REBU, iar tatăl său era alcoolic de meserie. Vă puteţi imagina ce tragedie ar fi fost ca un maestu de acest nivel să se piardă? Nici nu vreau să mă gândesc. Harul vindecării cu palmele şi a comunicării cu îngerii au fost principalele abilităţi pe care părinţii săi le-au dezvoltat o dată cu creşterea sa în nivel. Sigur că, a crescut rapid la nivelul 5 şi a putut parcurge paşii către o armonie sufletească, mult mai rapid ca pulimea din jurul său. A participat la tabere de spirituale încă de mic, iar mentorul său a fost nimeni altul decât Guru Bivolaru. Sigur că urina maestrului Bivolaru a avut un aport impresionant în dezvoltarea acestor abilităţi. Nu ştiu dacă sunteţi la curent, dar în urma unor analize, s-a arătat faptul că urina maestrului Bivo’, cum îl alintau cunoscuţii, a avut întotdeauna efecte extrem de benefice asupra celor care doreau să o consume.

Oricum, mă văd nevoit să prezint şi una dintre învăţăturile MAESTRULUI RAMON. Una dintre cele mai importante, din punctul meu de vedere, abordează un subiect puţin discutat de către cercetători, rugăciunea. Maestrul a dorit să ne arate, nouă pulimii, că facem greşeli grave atunci când ne rugăm divinităţii şi astfel a luat naştere un articol pentru idioţii care nu o fac bine şi care se numeşte Evită 3 greşeli principale când faci rugăciuni. (click aici pentru fascinantul articol scris cu har divin)

Propun să discutăm puţin pe tema celor trei greşeli:

1. Cel puţin 84,4% din populaţie se roagă la Dumenzeu, insă doar 15% au rezultatele dorite ?

Nu ştiu cum a obţinut maestrul aceste statistici, dar cert este că nimic nu este întâmplător. Tocmai de aceea, el vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă arăta că sunteţi proşti de când v-aţi născut. Este clar că şi părinţii voştri au fost la fel de proşti şi că v-au învăţat doar tâmpenii. De asemenea, totul este pe bază de linie genetică, bunicii sau străbunicii au fost la fel de cretini şi nu au ştiut ce aveau de făcut în viaţă. ŢINE MINE, totuşi, că maestul este aici pentru a te îndruma pe calea cea dreaptă.

2. Un studiu arată că 70,6% dintre oamenii care se roagă, îşi înrăutăţesc mai mult condiţia pe care doresc să o vindece sau situţia din care doresc să iasă?

Alt studiu, tot realizat cu ajutorul puterilor sale, dar care este menit să scoată la iveală faptul că după ce că eşti prost şi te rogi greşit, mai eşti şi dobitoc pe deasupra. Continui cu prostia şi stupizenia ta interioară. Eşti o absurditate de om şi nu meriţi scă te bucuri de bunătăţile pe care divinitatea le are de oferit. Tocmai de aceea până acum ai fost doar o fiinţă mediocră şi nu ai contat nici cât jegul de sub unghii. Nu trebuie să te agiţi. Linişteşte-te şi opreşte-te din plâns. Maestul IAN RAMON este aici pentru tine.

3. Ca simplu exemplu… ţi se pare interesant că din atâtea miliarde de oameni de pe întreaga planetă care se roaga să nu mai fie sărăcie şi conflicte, totuşi există în continuare sărăcie şi conflicte? Hmmm gândeşte-te pentru câteva momente…

După cum vei observa, vor fi abordate subiecte care-ţi vor pune mintea la contribuţie. De asemenea, cu siguranţă ţi-ai pus întrebarea Dar de ce Doamne, de ce atâta sărăcie şi răutate, de ce războiul stă la uşa noastră şi Tu, Tatăl Nostru, nu faci nimic? Sigur, cu toţii v-aţi pus această întrebare. Răspunsul este unic şi simplu: Pentru că sunteţi mult prea proşti şi nu ştiţi cum să vă rugaţi. Pentru că atunci când i te adresezi lui Dumnezeu, trebuie să o faci în limbajul său divin, iar tu, ca un animal fără minte ce eşti, trimiţi rugăciunea către altceva sau altcineva, către neant.


CITEŞTE, INTERESEAZĂ-TE, INFORMEAZĂ-TE şi hai să oprim toate fărădelegile care se întâmplă. Numai rugându-ne şi cerşind divinităţii ajutor putem pune capăt aceste isterii. Doar rugându-ne hoţii se vor prinde singuri, bolile vor dispărea, oamenii vor renunţa la răutatea interioară, iar purificarea va veni de la sine. Aveţi încredere în MAESTRUL cu nume spaniol, pentru că i s-a părut că Sebi ar fi sunat mult prea comun şi a avut nişte părinţi fără imaginaţie, dar IAN RAMON este exact ce şi-ar fi dorit. PACE TUTUROR, PACE ŞI LINIŞTE SUFLETEASCĂ!