Exercitiile fizice si legatura lor cu sanatatea noastra mintala - II

Exercitiile fizice si legatura lor cu sanatatea noastra mintala – II

Impreuna cu sporturile de echipa si activitatile aerobice, cercetatorii au descoperit ca mersul pe bicicleta a fost unul dintre cele mai eficiente tipuri de exercitii pentru sanatatea mintala. O bicicleta rotativa este o optiune excelenta daca doriti sa puteti merge cu bicicleta oricand doriti din confortul casei dvs.

Beneficii emotionale
A fi stresat poate provoca un model de ganduri ingrijoratoare si de gandire negativa, care poate duce la simptome fizice de anxietate care includ durere, indigestie si dureri musculare.

Impreuna cu suprimarea hormonilor care duc la stres si anxietate, exercitiile fizice pot fi, de asemenea, o distragere foarte sanatoasa fata de tot ceea ce va faceti griji, oferindu-va un mecanism de gestionare sanatos.pe care il puteti folosi aproape in orice moment. In plus, multe tipuri de exercitii sunt sau pot fi activitati foarte sociale, deoarece le puteti face ca parte a unui grup de fitness, la sala sau cu prietenii, astfel incat va ofera sansa de a obtine sprijin din partea cercului dvs. social si chiar de a va imbunatati viata sociala ca urmare.

Exercitiile fizice regulate va vor reduce riscul de boli cronice, care adesea contribuie la o multime de anxietate si stres. Si pe masura ce va intariti si va imbunatatiti abilitatile atletice, pe masura ce continuati sa va antrenati, veti obtine un sentiment de realizare despre care nu va puteti abtine sa nu va simtiti pozitiv.