Blog personal - Mihai Grigorescu | Exista alternative in randul femeilor pentru infrumusetare in aceasta perioada la preturi atractive?
16137
post-template-default,single,single-post,postid-16137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
uscator de par

Exista alternative in randul femeilor pentru infrumusetare in aceasta perioada la preturi atractive?

Fara doar si poate stim ca in perioada sezonului estival, majoritatea femeilor tind sa aibe o viata plina de activitate, atat in ceea ce priveste munca, cat si viata privata, iar acestea, avand un fin simt ascutit asupra detaliilor ce tin de aspect si aranjare, trebuie sa-si procure niste produse care sa le ateste inzestrarile.

Cu siguranta stim ca orice femeie care se respecta are grija cum se cuvine de parul ei, fie daca ne raportam la diferite tratamente, fie la modul in care acesta este coafat si stilizat, drept pentru care in cele ce urmeaza ne propunem sa oferim alternative cu totul si cu totul unice in care sa se produca asemenea activitate.

Dupa cum bine stim spalarea parului poate reprezenta o corvoada pentru o femeie de cele mai multe ori, mai ales daca acesta are in posesia sa o ”podoaba” cu proprietati aparte ce tin de volum, grasime sau stuctura rarefiata, iar dupa aceasta operatiune parul trebuie aranjat cum se cuvine.

Daca in trecut uscarea sa era produsa de un prosop mare si presupunea mult timp, acum un feon profesional inlocuieste orice alternativa clasica printr-o multitudine de optiuni in plus pe care le aduce.

Daca ne raportam la un feon profesional, automat aducem in discutie si posibilitatea uscarii parului in timp util, dar si al aranjarii acestuia concomitent cu procesul enuntat mai sus.

Stiai ca iti poti usca si aranja parul fara ca acesta sa se electrizeze si sa capete un aspect rebel?

Cei de la feon.ro recomanda un uscator de par cu  ionizare pentru evitarea acestui proces de care toate doamnele se feresc, lucru care cu siguranta va reduce din timpii de aranjare, infrumusetare si de efectuare si a altor procese ce implica igiena personala.

Un feon cu ionizare de asemenea are in vizor si proteja structurii firului de par pentru ca orice femeie sa se bucure cum se cuvine de podoaba sa capilara dar si de modul in care aceasta a fost stilizata, mai ales daca trebuie sa ia parte la diferite evenimente de mare anvergura.

Poate ca in trecut ne puneam problema banilor cand trebuia sa achizitionam un asemenea produs, insa in vremurile noastre, toate aceste griji trebuie sa dispara deoarece producatorii de renume aduc in discutie o sumedenie de oferte si promotii la achizitionarea produselor profesionale de care trebuie sa profitam ori de cate ori avem ocazia.

Daca aveti curiozitatea de a sti cum sa va uscati parul mai bine si fara efort, va las aici un mic tutorial pe care l-am recomandat personal si altor prietene: http://www.wikihow.com/Blow-Dry-Hair