Profit

Exista sau nu profit peste noapte?

Ma incapatanez sa nu cred ca exista asa ceva. La profitul mare, peste noapte, ma refer. Mare si culmea, garantat. Am vazut oferte de bani on line de genul: cu 100 de euro faci 2000 de euro in doua saptamani, muncind 2 ore pe zi. Ei bine, dati-mi voie sa fiu sceptica, si nu pentru ca nu as fi facut eu banii astia. Ci pentru ca, daca s-ar putea face peste noapte, am fi toti bogati. Orice amarastean cu acces la internet ar imprumuta cu camata 100 de euro, ca sa dea inapoi dublu peste o luna si sa pastreze resul averii dobandite….cum???

Poate ca sunt accidente fericite. Eu nu le cunosc, dar poate ca totusi sunt. Numai ca vin si va intreb: daca ar fi atat de usor nu ar face toata lumea asta?

Forexul este o munca si o stiinta. Trebuie sa urmaresti stiri internationale non stop, sa studiezi si sa analizezi grafice, sa iti impui si sa iti gasesti limite.

E marti. Aseara am postat articolul, fara a mai astepta finalul zilei mele de tranzactionare. Ei bine, minunatul si putin riscantul meu US2000 a urcat binisor. Eu mai aveam o pozitie deschisa pe la ora 19.00 si nu trageam mari sperante cu ea. Am reusit sa o inchid putin dupa 9 seara, cu un profit micut, care a dus contul meu la suma de 78.23 de euro. La momentul acela m-am gandit ca inchiderea pietei poate sa duca la o mica scadere ( daca nu inchiderea, macar deschiderea de maine dimineata sau cine, stie, activitatea de peste noapte). Asa ca am deschi din nou o pozitie pe US 2000, de data aceasta pe sell. Si mi-am spus in minte o rugaciune. Apoi am facut o tampenie: am mai deschis una. Nu trebuia. Nu trebuia sa risc din nou. A actionat disperarea ca nu imi atinsesem targetul zilei anterioare, marturisesc. Speram numai sa nu platesc pentru ea prea tare. Mai ales ca m-am dus la culcare cu doua pozitii pe sell, in conditiile in care US 2000 se umfla nevoie mare, fir’ar el sa fie!

Nu mi-am atins targetul de 5 euro pe zi, dar macar nu am pierdut si ceea ce a fost imposibil luni, cand nici iarba nu creste, poate fi recuperat marti, daca ocolim cu atentie cele trei ceasuri rele. Niciodata nu am stiut cand sunt ele? Nu de alta, dar as avea mai mare grija ce fac! 🙂