Blog personal - Mihai Grigorescu | Experiență pozitivă într-un cadru negativ
16504
post-template-default,single,single-post,postid-16504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Experiență pozitivă într-un cadru negativ

O melodie care a fost recent la radio a fost „Every Storm” de Gary Allan. Nu am auzit-o de ceva vreme, dar mi-a plăcut suficient până am descărcat single-ul în urmă cu câțiva ani. În timp ce l-am ascultat după un timp, m-a făcut să mă gândesc la aspectele negative pe care le susținem cu toții în viața noastră și la modul în care trecem prin ele.

De acolo, am început să mă gândesc la negativele din trecut, în prezent și la cele care pot apărea în viitor. Cu toate acestea, nu a fost atât de mult cu o vizionare deprimată, dimpotrivă, așa cum sună; dar cu o înțelegere a lucrurilor pozitive care pot veni din fiecare perioadă de timp.

Negative din trecut
Pe măsură ce îmbătrânești, devine mai ușor să identifici câteva exemple negative din viața ta pe măsură ce câștigi experiență. A pierde o rudă este una obișnuită și, dacă este vorba de cineva cu care ai fost foarte apropiat, poate fi cu siguranță un șoc. Probabil ați avut multe emoții proaste și devastări în timpul respectiv și ați fost greu să vă concentrați asupra multor alte lucruri.

Acum, la fel de greu ca exemplul de mai sus, pare să existe vreun adevăr? Desigur, acest lucru depinde de persoană și situație, dar uitându-te înapoi la acele exemple din trecut, cum te simți acum? Probabil trist, deprimat și / sau sentimente de dor ar putea descrie cu ușurință acele emoții; dar acum sunteți aici, după ce ați susținut acele aspecte negative. Durerea nu este la fel de crudă dacă ești suficient de îndepărtat și, literalmente, experimentezi cerul senin din acea vreme întunecată.

Negative din prezent
Majoritatea oamenilor pot numi cel puțin unul, dacă nu mai multe, iar speranța este – nu este atât de serioasă și / sau de comună. Însă, în timp ce te gândești la nenumăratele exemple, există cineva de partea ta care te ajută să treci prin asta? Dacă nu, realizezi că poți lupta singur cu toate acestea? Dacă răspunsul este „nu” la aceasta, luați în considerare ce ar putea face o gândire pozitivă pentru starea dvs. actuală.

Cu toate acestea, dacă răspundeți „da” la oricare dintre aceste întrebări, atunci ar trebui să sperăm și o anumită pozitivitate. De exemplu, dacă nu poți aspira cu un efort artistic, sperăm ca totuși să existe oameni în jurul tău care să te încurajeze să continui cu orice ți-ai propune. Dacă sunt puțini și departe, atunci lăsați lumina creativității dvs. să continue să ardă, dacă nu există alt motiv decât iubirea artei voastre. Ideea este să apreciezi lucrurile pozitive din spatele celor de lângă tine care te mențin motivați sau determinarea personală de a-ți vedea proiectul.

Negative din viitor
Ei bine, nimeni nu vrea să se gândească la acest lucru, dar să fim sinceri, cu toții o facem. Din nou, numeroasele moduri în care negativul s-ar putea manifesta în viitorul dvs. sunt multe. Nici nu voi folosi unul ca exemplu, deoarece, în special, ca un gânditor pozitiv, nu voi contracara tipul de lucru negativ pentru a nu se amplasa cu adevărat în acel spațiu din cap.

Dar, nu încurcați pozitiv cu naiv, întrucât, puțini o fac! Niciunul dintre noi nu va ajunge la linia de sosire fără a transpira, cu un șiret dezlegat sau o durere. Și dacă asta sună negativ, este pentru că este; dar vă permite, de asemenea, să apreciați abundența din viața voastră acum. Dacă asta lipsește, atunci schimbarea perspectivei și a energiei nu numai că vă poate aduce beneficii astăzi, dar în fiecare zi pe care o veți avea pentru tot restul vieții.

La sfârșit
Dacă nimic altceva, acest lucru ar trebui să vă concentreze determinarea de a nu lăsa niciodată negativul să câștige. Ai supraviețuit exemplelor tale trecute, cu cicatrici, dar ați rămas pe propriile picioare. Starea dvs. negativă actuală vă poate împiedica, dar puteți și veți trece prin ea dacă vă concentrați suficient asupra energiei pozitive din interiorul vostru. Și viitorul poate fi încă explorat, dar puteți să vă pregătiți pentru orice eventualitate cât mai bine știind că negativul nu va fi niciodată permanent … Pentru că nu trebuie să fie.

„Așa că ține-ți capul sus și spune-ți că mai e ceva de descoperit și ieși pe ușă.” Aceasta este o altă linie din cântec și reprezintă foarte mult tema întregului articol. Ai reușit să iei pozitivul din negativ în orice moment al vieții tale? Pe cât de multe pot fi și / sau potențial devastatoare, concentrarea pe cele mai bune lucruri vă va ajuta să treceți prin cele mai grave situații.

Și dacă acea ușă din cântec este fizică sau nu, folosiți negativul pentru a învăța și pentru a părăsi trecutul și a excela. Pentru că trecutul a dispărut, prezentul este în jurul nostru, iar viitorul trebuie să fie așa cum vi-l formați.