Blog personal - Mihai Grigorescu | Femeile carora le multumesc ori de cate ori am ocazia!
15573
post-template-default,single,single-post,postid-15573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Femeile carora le multumesc ori de cate ori am ocazia!

Pentru că măcar o dată în an merită să le adresez sincere mulţumiri pentru ceea ce ele reprezintă în viaţa mea, ţin ca azi, aprilie, să nu mai fiu eu cel care cere, ci cel care le dăruieşte recunoştinţa pe care ele o merită. Fiecare dintre ele are o parte specială în inima mea, fecare are o frumuseţe aparte. La mulţi ani sănătoşi şi luminoşi, dragele mele:

Mama: Mulţumesc pentru că mi-ai dat viaţă şi m-ai îndrumat corect în fiecare moment, chiar dacă eu nu înţelegeam, la acea vreme, că nu-mi vrei nimic altceva decât binele. N-am să uit niciodată momentele din copilăria mea în care mi-ai umplut zilele de bucurie.

Soţia: Mai mult decât pentru orice altceva, îţi mulţumesc pentru că exişti. Îţi mulţumesc pentru dragostea pe care mi-o porţi şi pentru voinicul pe care mi l-ai dăruit. Sper să ajungem şi peste zeci de ani să ne bucurăm de zilele acestea.

Bunica: Este persoana care mi-a fost cel mai mult alături, după mama. Mulţumesc pentru că m-ai crescut şi mi-ai purtat de grijă. Îmi doresc din suflet să-ţi fac bătrâneţile mult mai liniştite şi mai plăcute. Îţi doresc şi multă sănătate.

A doua mamă: (soacră sună mult prea urât). Vă mulţumesc pentru că i-aţi dat viaţă soţiei mele, femeia care-mi face viaţa mai bună. Recunoştinţă sinceră pentru tot sprijinul acordat în momentele grele.

Lia: Îţi mulţumesc că mă suporţi aproape zilnic şi că te-ai încumetat să mă conduci la altar (şi trebuie să admitem că asta nu a fost tocmai uşor). Îţi mulţumesc pentru faptul că l-ai năşit şi pe Vlăduţ. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi.

Mirela: Eşti sora pe care nu am avut-o niciodată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost verişora mereu disponibilă, mereu la locul potrivit când am avut nevoie de tine. Nu ştiu cum ar fi decurs viaţa mea dacă nu ai fi fost acolo.

Prima învăţătoare: Deşi probabil nici nu-şi mai aminteşte de mine, vreau să-i mulţumesc din suflet pentru că a fost cea care mi-a deschis drumul către noi orizonturi. M-a învăţat mare parte din lucrurile pe care le folosesc acum în viaţă şi pentru asta merită recunoştinţă.