Blog personal - Mihai Grigorescu | Filme preferate
15709
post-template-default,single,single-post,postid-15709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
fringe

Filme preferate

Si am ajuns la filme!

Stau si ma gandesc ca am vazut toate prostiile posibile. Comendii tampite si vechi, comedii cu prosti, filme de groaza cu o gramada de efecte speciale si actori care mai de care. Am vazut si seriale la greu: Prison Break, Nikita, Supernatural, Fringe, Familia Bundy, Two And A Half Men, si multe altele!

Printr-o imagine de ansamblu: am pierdut vremea la greu! Dar niciodata nu este prea tarziu sa-ti dai seama cum poti combina placutul cu utilul. Am pretentia ca un film sa ma detaseze de raspunderi si job, iar de multe ori recunosc: ma detasam uitandu-ma la Familia Bundy!

Anyway, mi-am dat seama ca imi plac cu adevarat SF-urile care o dau oarecum pe stiintific! Nu prea “stiintific”, fiindca toata ziua de job imi ofera activitatea cerebrala de care am nevoie, si de asta vreau macar seara sa stau linistit. Un exemplu de film stiintific pe placul meu este Fringe.

In serial (pentru ca apropo, este serial!), este vorba de 2 universuri paralele care se cam ciocnesc unul cu celalalt! Mai amuzant este cand personajele principale se intalnesc cu ele din cauza unor eroziuni provocate in univers de omenire. Oricum, filmul nu este asa de amuzant pe cat l-am prezentat eu, asta avand in vedere ca implica foarte multa actiune, riscuri, lupte, crime, etc!