decoratiuni craciun

“Haine” de sarbatoare?

Aseara am vazut si eu cum arata centrul Bucurestiului impodobit pentru sarbatori. Desi plec foarte tarziu de la birou, evit drumul prin centru din cauza aglomeratiei infernale. Aseara insa am fost nevoita sa merg exact pe acolo. Si sunt tare dezamagita. Ma asteptam la ceva de bun gust. Nici pana acum aranjamentele de Craciun nu au excelat.Dar parca anul acesta combinatia de culori si modelele alese pentru ornamente sunt ingrozitor de urate. Ca sa nu mai vorbesc de acel albastru orbitor din intersectiile de la Piata Universitatii si Piata Romana.

Nici ideea cu acele casute de lemn care blocheaza centrul sau orice parcare libera (ati vazut asa ceva?) nu mi s-a parut stralucita. Recunosc sincer ca am “abuzat” de relatia de prietenie cu Sorin Oprescu si i-am recomandat luni dimineata sa faca o plimbare in zona Unirii ca sa vada ce blocaj a produs cu acele casute. La fel de sincer recunosc faptul ca m-a sunat imediat inapoi si dupa ce s-a convins ca nu se mai poate circula in zona, a luat decizia sa redeschida circulatia. Ma bucur totusi ca inca mai reactioneaza si la ce ii spun cei din afara Primariei. Stau insa si ma intreb cat de greu o fi sa se aseze toti primarii de sectoare la aceeasi masa cu primarul general si sa “gandeasca” o decorare unitara a intregului oras si sa tina cont poate si de ce vrem noi? Pentru ca in definitiv aceste decoratiuni sunt platite din taxele si impozitele platite de noi. Dar cui ii pasa? In orasul vostru cum este?

P.S. Vreau sa le spun celor care insista sa comentez ce se intampla in ultimele zile in legatura cu negocierile dintre PSD si PD-L ca nu voi face acest lucru decat atunci cand lucrurile vor fi transate intr-un fel sau altul. Si asta doar daca va fi cazul. Si nu mai incercati sa sugerati ca sunt dezamagita sau trista pentru ce se intampla. Ci pur si simplu incerc sa fiu acelasi om corect si echilibrat care nu se grabeste sa traga concluzii “pe surse”.