Blog personal - Mihai Grigorescu | Incepand cu ce pret se poate achizitiona un TV performant?
15955
post-template-default,single,single-post,postid-15955,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
televizor performant

Incepand cu ce pret se poate achizitiona un TV performant?

Unul din principalele obiecte indispensabile unei case moderne in secolul 21 este de departe televizorul, un dispozitiv cu o istorie controversata in spate. Multi intentioneaza sa aduca in locuinta lor tehnologia oferita de noile televizoare smart.

In anii 80, majoritatea oamenilor de pretutindeni se plangeau ca vad doar imagini in format alb-negru.

Acum nu numai ca putem vedea, imagini, filme, muzica, dar avem parte si de claritate la cel mai inalt nivel, un televizor avand proprietatea sa ofere milioane de combinatii de culori!

Dorim sa achizitionam un model de televizor performant, dar bugetul nu ne permite sa irosim foarte multi bani? Ce este de facut?

Este inceput de an si cu siguranta ai foarte multe cheltuieli, lucru ce te restrange din toate partile. Afla ca, in mediul online exista televizoare low-cost care le poti achizitiona chiar si in jurul sumei de 100 euro!

Marile firme producatoare s-au gandit sa-ti dea o mana de ajutor si sa te faca sa te bucuri in acest nou an, oferindu-ti posibilitatea sa-ti inovezi casa.

Ca sa nu te mai tin in suspans iti prezint mai jos 2 alternative viabile, pentru care utilizatorii de pretutindeni au doar cuvinte de lauda.

  1. Televizor LED Horizon, 56cm

Avand o diagonala de 56 cm, acest tv ofera imagini miraculoase, avand o rezolutie de 1920 X 1080 si 3 porturi de conexiuni de tipul HDMI/SCART/Slot CI+.

Beneficiaza de port USB, astfel incat tu sa poti sa-ti vezi filmele  sau emisiunile favorite. Prezinta 2 caracteristici speciale si anume HDMI-CEC si HDMI-ARC  o optiune care te poate face sa controlezi chiar si 3 dispozitive odata cu ajutorul televizorului tau!

 

  1. Televizor LED SmartTech, Full HD, 56 cm

Este accesoriul ideal atat pentru casa omului cat si pentru localurile de pretutindeni, avand capacitatea sa ofere imagini de inalt clasa si un sunet de o claritate incredibila.

Dispune de 2 iesiri de sunet a cate 5W fiecare si un sistem audio integrat cu 4 module de egalizator si efecte pentru a te putea bucura de orice actiune doresti sa intreprinzi la acesta.

Rezolutia full HD dar si proprietatile speciale cum ar fi progressive Scan,  Color Temperature Adjustment si YPrPb rezolution aduc acest televizor in pole positionul preferintelor tale la un pret redus.

Pentru doar cateva sute de lei te poti bucura de acest incredibil dispozitiv, capabil sa te relaxeze ori de cate ori tu ii ceri asta!