Blog personal - Mihai Grigorescu | Intalnire cu Mircea Badea
16309
post-template-default,single,single-post,postid-16309,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Mircea Badea

Intalnire cu Mircea Badea

A doua zi dimineaţă, mă văd cu Mircea şi mă conduce spre locul unde va avea loc interviul. Luxul care mă înconjura m-a făcut să îmi placă totul din prima. Ne-am aşezat la o măsuţă, iar fotoliile, ţin să menţionez, erau extrem de confortabile.

– Îţi place aici?, mă întreabă Mircea.

– Sigur că da, locul este unul mult mai frumos şi primitor decât mi-am închipuit.

– Bun, mă bucur. Eu zic să începem pentru că trebuie după aceea să merg la o altă întâlnire.

– Sigur că da, înţeleg. Ideea e că nu ai cum să nu observi faptul că eşti om de televiziune şi în acelaşi timp te ocupi şi de corpul tău, la fel cum o face şi Carmen.

– Păi, este puţin mai complicat. Deşi stau destul de mult prin trust, îmi fac timp şi pentru mine. Ies în parcul Titan, în general, şi alerg. Asta dacă nu mă deranjează toţi ăia cu animalele lor, care consideră că este cel mai potrivit loc să plimbi un pitull, fără botniţă.

– Da, cunosc problema. De cele mai multe ori, în weekend, nici nu ai loc să te plimbi. Sunt foarte mulţi oameni care ies în parc să alerge sau pur şi simplu să petreacă timp preţios alătur de familie. Cred că ar mai trebui amenajate mai multe astfel de locuri, În Bucureşti.

– Ai vrea tu…