Blog personal - Mihai Grigorescu | Intr-un spatiu restrans electrocasnicele eficiente fac diferenta!
16075
post-template-default,single,single-post,postid-16075,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
plita cu doua arzatoare

Intr-un spatiu restrans electrocasnicele eficiente fac diferenta!

Atunci cand vorbim de bucatariile care au un spatiu restrans sau dupa caz de garsoniere si apartamente cu doua camere in care fiecare metru patrat conteaza, trebuie sa ne amenajam lucrurile astfel incat sa ofere randamentul scontat si eficienta dorita ori de cate ori le punem in valoare sau le intrebuintam.

Pe langa camera de zi, bucataria reprezinta al doilea loc in care oamenii isi petrec o perioada considerabila de timp in vederea procurarii hranii sau a lichidelor, drept pentru care avem nevoie de elecotrasnice care sa faca fata tuturor poftelor, provocarilor si totodata alimentelor de zi cu zi.

Astfel, o spun specialistii, plita pe gaz cu 2 ochiuri poate reprezenta o alternativa de succes pentru studenti, cupluri sau un numar restrans de persoane, a caror locuinta nu ofera foarte mult spatiu de manevra sau depozitare a lucrurilor.

Atunci cand se pune in discutie prepararea unei cantitati limitate de hrana sau dupa caz gatire periodica, din diverse motive, o plita cu doua ochiuri este dovada ideala de eficienta  si design pe care o poate oferi bucataria.

Pe langa faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu, puterea arzatoarelor si usurinta in intretinere a unui asemenea accesoriu de bucatarie ne poate ajuta sa ne oferim cu rapiditate preparatele culinare dorite fara sa fie nevoie de un timp de asteptare peste limita.

Design, rezistenta sau usurinta in intretinere? Producatorii ne pun la dispozitie cea mai buna plita incorporabila acum la preturi foarte mici, care poate fi gasita pe piata de la distribuitori diferiti, iar inoxul, sticla emaliata sau compozitul tind sa fie materialele care sa ne faca cu ochiul.

Daca vorbim de design sau eficienta in curatare, atunci sticla emaliata si compozitul pot reprezenta solutii viabile, insa daca tinem la simtul practic si gusturile clasice, atunci inoxul va fi alegerea noastra numarul unu, chiar daca necesita o intrebuintare mai specifica in intretinere, ceea ce ar implica de altfel si achizitionarea diferitelor produse de curatare.

Un model de plita incorporabila cu 2 arzatoare poate fi gasita acum in mediul online la un pret cu adevarat uluitor, fiind redusa cu peste 20% fata de valoarea sa initiala. Modelul Arctic Domino ARDCG32210SX tinde astfel sa devina o solutie de luat in seama pentru bucatariile mici, dar moderne.

Dispune de un sistem de siguranta care te va ajuta sa eviti scurgerile de gaz. Aprinderea se efectueaza printr-o simpla apasare a butonului, iar valoarea de 331 lei va reprezenta fara doar si poate o investitie reusita pentru o masa pe cinste!