Invatand sa creezi cel mai bun dintre tine

Invatand sa creezi cel mai bun dintre tine

Sunt infinit de recunoscator calugarilor thailandezi si programului de meditatie pentru Revolutia Pacii, Fundatiei Mondiale pentru Initiativa Pacii si intregului personal. Mi-au oferit instrumentele (tehnicile de meditatie), precum si oportunitatile (meditatiile se retrag gratuit) pentru a ma cunoaste.

De asemenea, pot spune ca meditatia mi-a permis sa imi evaluez mai bine ideile si mi-a imbunatatit procesul creativ, fiind capabil sa separ mai bine ceea ce este iluzia de ceea ce are un potential real de a beneficia de mine si de ceilalti.

Asadar, de aceea ii invit pe toti aici: cum sa inveti sa creezi ce e mai bun din tine? Ce zici de intelegerea mai buna a gandurilor si de a veni cu idei bune din constientizarea de sine?

Accesati Programul de auto-dezvoltare la pacerevolution.net si incepeti sa meditati, la fel de simplu. Pentru mai multe intrebari, imi puteti trimite un mesaj.

Sunt deschis sa apreciez si sa stimulez dezvoltarea personala a tuturor celor din jurul meu! Suntem impreuna. O imbratisare mare si recunostinta infinita.