Blog personal - Mihai Grigorescu | Iubesc ceasurile G Shock de la Casio
16141
post-template-default,single,single-post,postid-16141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Pasionat de ceasuri G Shock

Iubesc ceasurile G Shock de la Casio

Cand aducem in discutie conceptul de ceas de mana, ne gandim indeosebi la un accesoriu care sa se potriveasca perfect vestimentatia, simtul estetic ascutit si, de ce nu, cu preferintele in materie de moda si design.

Insa producatorul de ceasuri Casio tinde sa revolutioneze aceste mentalitati si sa propuna prin anumite modele o imbinare de utilitate cu rezistenta in cele mai ostile conditii. Inca din anul 1980, a fost dezvoltat un concept in industrie care implica fabricarea de diferite ceasuri Casio G Shock intr-o anumita maniera, astfel incat acestea sa fie instrumentul necesar pentru orice aparitie, chiar si la locul de munca.

Te-ai gandit vreodata ca un ceas Casio G-Shock este conceput sa reziste chiar si in fata cazaturilor de la o mare inaltime? Te-ai gandit ca diferite ceasuri Casio G Shock pentru barbati pot fi folosite chiar si in medii care implica scufundarile la mare adancime sau lucrul cu diferite utilaje agricole?

Daca te mira acest lucru, atunci da-mi voie sa iti ofer detalii despre anumite specificatii tehnice care fac diferenta in randul diferitelor ceasuri Casio G Shock. Cand vorbim despre ele, aducem in discutie o structura aparte a carcasei de ordin tubular, pe care practic plutesc toate accesoriile ce au ca scop indicarea datei si a orei pentru a putea fi protejate de soc. In alta ordine de iei, la baza structurilor importante de la nivelul carcasei exista chiar si alte materiale de amortizare sau elemente care sa permita ceasului sa se degradeze daca are parte de socuri bruste, la o intensitate sesizabila.

Ceas Casio G Shock albastru deschis

Sursa foto – gshock.com

Stiai ca aceste ceasuri barbatesti Casio G Shock rezista chiar si la o presiune a apei de 20 bar, adica echivalent cu scufundarea la o adancime de 200 m? Incredibilele studii ce au la baza concepte termodinamice si mecanice au fost realizate inca de acum 2 decenii, iar brandul Cassio tinde sa imbine cu succes atat modelele conventional elegante, cat si cele ce au la baza duritate dusa la urmatorul nivel. Daca suntem o persoana dinamica, care are de facut diferite sarcini de-a lungul zilelor, atat la munca cat si in propria gospodarie, atunci un ceas Casio G Shock poate fi de departe o alternativa practica de luat in seama pe termen lung.

In acest moment, exista oferte la astfel de ceasuri in mediul online, iar daca doriti sa aveti parte de o garantie extinsa, tot ceea ce trebuie sa faceti este o scurta analiza de piata pentru gasirea celor mai bune oferte asa ca nu mai stati pe ganduri! Eu mi-am cumparat majoritatea modelelor de pe site-ul oficial Casio G Shock, insa exista si la noi in tara magazine online care le aduc pe stoc la preturi accesibile.