Blog personal - Mihai Grigorescu | Jobul perfect pentru mine
16172
post-template-default,single,single-post,postid-16172,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Job

Jobul perfect pentru mine

Sa lasi in urma un job la o multinationala si sa te apuci de un business propriu, in care sa fii propriul tau patron, poate sa fie o experienta placuta, dar una usoara nu este in mod cert. Mereu am spus ca nu toti oamanii sunt facuti pentru asemenea gesturi, ca initiativa a fost data muritorilor in doze deloc egale : unii o au si pot sa darame muntii cu indarjirea pe care o arata odata ce si-au pus ceva in cap, alti nu o au si pot sa se darame muntii pe ei, ca tot nu s-ar clinti din loc.

Eu una fac parte din cea de-a doua categorie, asa incat admir de nu mai pot pe ceilalti. Una dintre cele mai bune prietene ale mele tocmai si-a deschis un magazin, dupa ce a plecat de la o companie de prestigiu si de la un job extrem de bine paltit pentru orasul de provincie destul de mic in care traia. Simtea ca se sufoca. Dupa sarbatori, a venit in vizita si, duminica seara, in timp ce savuram o cana de vin fiert, am inceput sa ma plang de faptul ca vacanta s-a terminat si trebuie sa ma intorc la serviciu.