La ce costuri se ridica investitia intr-o vesta reflectorizanta?

vesta reflectorizantaPeisajul nocturn este unul periculos in zonele in care traficul atinge cote alarmante, insa acest lucru nu inseamna ca lucrarile de constructii, interventiile fortelor de ordine sau prezentele tot mai dese ale biciclistilor trebuie sa fie eliminate in totalitate. Exceptand faptul ca acest lucru nu este posibil, in momentul de fata domeniul constructiilor si, implicit, diversitatea echipamentelor de protectie, ne ofera suficiente premise favorabile pentru ca integritatea oamenilor pe strada sa nu mai fie afectata.

Sa descoperim impreuna care este accesoriul minune care ne ajuta in astfel de situatii, dar si mai multe detalii despre grupurile tinta ale publicului general care ar trebui sa investeasca in acest element al EIP-ului.

Politistii – in mod obiectiv, nu vedem pe strada agentii responsabili cu traficul rutier imbracati doar in uniforma. Nu, ei isi completeaza echipamentul de lucru cu veste reflectorizante confectionate din materiale usoare, asa cum ar fi poliesterul. De ce se recomanda tesaturile sintetice precum poliesterul in aceste situatii? Raspunsul este unul intuitiv si se raporteaza la greutatea scazuta pe care o are o vesta de inalta vizibilitate realizata dintr-un astfel de material.

Cu o greutate de doar 125 de grame, modelul C475  din catalogul Safety One este disponibil la pretul promotional de doar 15, 71 RON/ bucata. Daca achizitia se efectueaza in regim engros, pretul poate scadea pana la pragul de 13,2 RON. Din perspectiva marimilor si a cromaticii, lucrurile sunt destul de variate. In culoarea galbenului deschis sau a oranjului, vesta de inalta vizibilitate HI VIS se gaseste sub  marimile S/M, L/XL sau 2XL/3XL.

Inginerii & muncitorii in constructii – fara o vesta reflectorizanta, o persoana care se ocupa de anumite activitati din aria constructiilor nu poate ajunge pe santier, tocmai pentru ca isi pune in pericol integritatea. Din neatentie sau din lipsa vizibilitatii, o persoana care manevreaza un utilaj de constructii poate sa nu vada corespunzator ceea ce se gaseste in jurul sau. Iar daca se distrug lucruri, atunci despagubirile se impart. Insa daca sunt ranite persoane, atunci vina nu este doar a celui care ghideaza utilajul, ci si a persoanei care a ajuns pe santier fara sa se echipeze cu o astfel de vesta.

Recomandam modelul Madrid Executive Mesh persoanelor care lucreaza in constructii ori celor care ajung sa efectueze interventii in zonele intens circulate, fie pentru a rezolva o hiba a sistemului de canalizare, fie pentru a delimita un spatiu care nu mai poate fi circulat. Disponibil la pretul de 42, 14 RON, el prezinta sapte buzunare, o punga pentru a fi ambalat dupa folosire, dar si un suport pentru radio, caci numanui nu ii place sa lucreze in liniste.

Ciclistii – vesta reflectorizanta este un accesoriu revolutionar, deosebit de util pentru persoanele care vor sa mearga pe bicicleta in timpul noptii. Fara a avea nevoie de alte functionalitati adiacente, ciclistilor li se recomanda modelul C171, o vesta realizata integral din plasa. Un element usor, respirabil, care nu va ingreuna corpul si nici nu va supune la eforturi financiare consistente. Nu de alta, dar pretul sau este de 7, 27 RON.