Meditatia si gandirea precum un castigator - II

Meditatia si gandirea precum un castigator – II

3) Sa invatam cum sa facem fata distragerilor provenite din mediul inconjurator sau din ganduri pe masura ce reactionam mai putin si le intelegem natura tranzitorie. Oamenii, traficul, zgomotul, gandurile si sentimentele, tot ceea ce face parte din viata unei persoane nu trebuie sa inceteze pentru ca noi sa putem medita. Pe masura ce stam cu ceea ce este acolo, reactia si atasamentul se inmoaie si putem canaliza cu usurinta atentia catre ceea ce conteaza. Va avea acelasi impact asupra capacitatii noastre de a lucra.

4) Pentru a face fata stresului si volumelor mari de munca. Gestionarea timpului este importanta, la fel si managementul energiei. Relaxarea intensa care se intampla atunci cand o persoana mediteaza se duce la o bunastare fizica si emotionala sporita. Meditatia reincarca creierul. Ca rezultat, cineva este pregatit diferit sa faca fata dinamicii complexe de lucru atunci cand se simte centrat si increzator.

5) Valoarea incontestabila de a ne face timp pentru noi insine si de a ne ingriji de sanatate si bunastare emotionala. Cu meditatia, ne facem timp pentru auto-reflectare si vedem de ce au nevoie mintea si corpul nostru. Sanatatea este bogatie si odata ce iese din cale, totul se schimba.

Astazi, cei mai de succes oameni din lume practica meditatia. Si pentru ca acesta sa functioneze si sa creeze mentalitatea castigatorului, vrem sa ne facem timp sa ne antrenam zilnic.